06 / 05 / 2024

Tireye gastronomi merkezi

Tireye gastronomi merkezi

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Tire Belediyesi ile işbirliği yaparak ilçedeki dört tarihi mekanın yeniden canlandırılması için çalışmalara başladı.

Kastamonu'daki 449 yıllık han Gastronomi Merkezi oluyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından "Gastronomi Merkezi" olarak kullanılacak 449 yıllık Acem Hanı restore ediliyor.

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

WaterGarden Ataşehir'in yeni eğlence merkezi olacak!

Ziylan Grup, 55 yıllık deneyimi yenilikçi anlayışı ve söktördeki öncü kimliğiyle "Hayata Yepyeni Bir Tat" katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi "WaterGarden İstanbul" projesini gerçekleştiriyor.

Ataşehir'e gastronomi merkezi yapılacak!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul adıyla, Ataşehir'de bir projeye başladı. 2016'da açılacak olan proje, 'tadı başka' sloganıyla, dünyada ilk, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak.

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Ataşehir’e dev eğlence merkezi: WaterGarden

Flo markasıyla faaliyet gösteren Ziylan Grubu’nun kurucusu Ziylan Ailesi, Ataşehir’de 750 milyon lira yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak WaterGarden İstanbul projesini hayata geçiriyor.

Tire'ye gastronomi merkezi kurulacak!

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Tire Belediyesi ile işbirliği yaparak ilçedeki dört tarihi mekanın yeniden canlandırılması için çalışmalara başladı.

Eataly Zorlu Center'da gastronomi merkezi açacak!

Restoran, market ve yemek okulu konseptini bir arada sunan İtalya'nın ünlü zinciri Eataly, Zorlu Center'da 16 Aralık'ta açılıyor. Eataly'nın kurucusu Oscar Farinetti,8 bin metrekarelik dev gastronomi merkezinin açılışı için İstanbul'a geldi..

İstanbul'un finans merkezi olması için tanıtımlar başlıyor

İstanbul'un uluslararası arenada tanınan bir finans merkezi olması için tanıtım atağı başlıyor

Vakıflar İzmir'de iş merkezi yaptıracak

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 629 metrekare arsayı iş merkezi yapılması için kiraya verecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

Tireye gastronomi merkezi Haberi

Tireye gastronomi merkezi

Tarihi Bedesten, Ali Efe Hanı, Gülcüoğlu Konağı ve Pazar Binası'nı yerinde inceleyen akademisyenler ve kuruluyor öğrenciler, bu mekanları, Tire'nin binlerce yıllık tarih, kültür, gelenek, el sanatları gibi değerleriyle birlikte koruyarak geleceğe taşıyacak tasarımlar yapmayı ve turizme kazandırmayı hedefliyor. Tarihi Bedesten gastronomi merkezi olarak tasarlanacak. 



Habertürk...