24 / 07 / 2024

Tırmata Beach

Tırmata Beach

Sıcaklar bastırdı, herkes serinlemek istiyor. İstanbul'un, tabir-i caizse, dibindeki sayfiye yerleri, bu sıcaklarda denize girip rahat bir nefes almanızı sağlıyor. Touch İstanbul dergisi, denize girilebilecek adresleri derledi

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Camel Beach Koyu'nda rant iddiası!

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

Miami Türk yatırımcı için çok cazip!

Miami'de "Keller Williams Miami Beach'in bünyesinde hizmet veren profesyonel Emlak Danışmanı Atilla Ozan Yıldız, Türklerin Miami'ye ciddi bir ilgisi olduğunu belirtti.

Berksan Bodrum'da eğlence mekanı açtı!

Şarkıcı Berksan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde beach açtı. İbrahim Çakmak'ın da ortak olduğu Bodrum Çilek Beach kapılarını açtı.

Nikki Beach Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı!

Mıamı, Saint Tropez, Marakeş, Ibiza, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Bodrum Kent Konseyi Ortakent'e yapılacak külliyeyi görüştü!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait alana Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaptırılacak İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi, Bodrum Kent Konseyi'nin düzenlediği toplantıda tartışıldı.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Hadise Bodrum'da beach açacak!

Hadise Açıkgöz, gözünü ticarete dikti. Hande Yener'in bu sene Bodrum'da açtığı beach'in iyi kar ettiğini öğrenen Hadise, mekan arayışına girdi. Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı planlıyor.

Tırmata Beach Haberi

Tırmata Beach


KEFKEN

EL DEĞMEMİŞ KOYLARI VAR

Güzel bir balıkçı kasabası Kefken... Kocaeli'ye bağlı Kandıra ilçesinde bulunan Kefken, İstanbul'a 160 kilometre uzaklıkta bir kasaba, el değmemiş koyları ile ilgi çeken tatil beldeleri arasında. Özellikle Cebeci kumsalı farklı bir deneyim isteyenler için... Burada, Kefken ve Giresun Adası bulunuyor. Özellikle Kefken Adası'nda Cenevizliler'den kalma kale surları var. Tarihi özelliğiyle de ön plana çıkan ada, üzerinde yaşam olan, Karadeniz'deki tek ada.


KERPE

DALMAYI SEVENLERE...

Kandıra'ya 10, İzmit'e 50, İstanbul'a 150 kilometre uzaklıktaki Kerpe, doğal koyları, çam ormanları, 150 metreye kadar sığ denizi ve kumsallarıyla şehirden uzaklaşmak isteyenleri bekliyor. Burada balık yiyebilir, ormanda yürüyüşe çıkabilir, Kerpe Burnu'ndaki Miço Limanı'nın bakir koylarını tekneyle veya karadan dolaşabilirsiniz. Dalma merakı olanlar içinse Kerpe Burnu kayalıkları âdeta bir cennet. Kerpe'de uygun fiyata kalabileceğiniz otel...