30 / 04 / 2024

tiski

tiski

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Trabzon’u dünyanın ilk 30 şehri arasına sokacak üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıklarını sürdürüyor.

Akçaabat Ambarcık Mahallesi’nin 30 yıllık su çilesi bitti!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün sondaj çalışmaları neticesinde yıllardır su problemi yaşayan Akçaabat’ın Ambarcık Mahallesi’nde günlük 100 ton su kapasitesine sahip kaynak bulundu.

Trabzon'da kent altyapısı yeniden düzenleniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

TİSKİ 3 yeni tesis kuruyor!

TİSKi, Trabzon'a 3 yeni tesis kazandıracak. Çarşıbaşı, Of ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı sürdürülen tesisler 22 mahalleye hizmet edecek.

TİSKİ'den Trabzonun 9 ilçesine 10 ayrı yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi meclis toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleşen son toplantıda TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

TİSKİ'den Trabzon'a 77 proje!

TİSKİ Genel Müdürlüğünün kuruluşundan günümüze kadar tamamladığı, sürdürdüğü ve 2017 yılı yatırım programına aldığı 714 ayrı projenin toplam maliyeti 1.45 katrilyonu aştı.

TİSKİ'nin 2017 bütçesi 297 milyon TL!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2016 yılı 2. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirilen oturumla tamamlandı. TİSKİ'nin 2017 bütçesi 297 milyon TL olarak belirlendi.

TİSKİ'den 630 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da içme suyu ve kanalizasyon sorunlarının ortadan kaldırılması için dev yatırımlara imza atıldığını söyledi.

TİSKİ’nin 2016 yılı bütçesi 230 milyon TL!

TİSKİ Genel Kurul Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, TİSKİ’nin 2016 yılı gelir-gider bütçesi ve 2016 yılı su tarifesi görüşülerek kabul edildi.

Tiski’nin 2016 yılı bütçesi 230 milyon TL olarak belirlendi!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2015 Yılı İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirildi.

TİSKİ en fazla yatırımı Araklı'ya yapacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Tabi ki hizmetlerle Araklı’yı donatmak vazifelerimizden bir tanesi. 20 milyon TL’lik yol betonlaması ihalesi yapıyoruz ve Araklı buradan hak ettiği payı alacaktır" dedi

TİSKİ projeleri onaylandı!

TİSKİ tarafından yürütülen projelerden Arsin İçmesuyu ve Arıtma, Beşikdüzü İçmesuyu Şebeke, Of İçmesuyu ve Arıtma, Tonya Atıksu Şebeke ve Kolektör Hattı, Vakfıkebir Kirazlık Mahallesi İçmesuyu ve Kanalizasyon projeleri onaylandı...

tiski Haberi

tiski

Ortahisar ilçesinin altyapı sorununu ortadan kaldıracak Atık Su (kanalizasyon) Projesi, İçme Suyu Projesi ve Yağmur Suyu Projesi’nin yapım ihalelerini 2015 yılının sonu ve 2016 yılının başında gerçekleştirerek kazma vurmaya hazırlanan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) 5 yıl içerisinde bu üç projeyi tamamlayarak Trabzon’u modern bir alt yapıya kavuşturmayı amaçlıyor.  Ortahisar ilçesinin kanalizasyonu İller Bankası Kredisi ile yapılacak Kalkınma Bakanlığı, Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi kapsamında yapılacak ve projesi tamamlanma aşamasına gelen Ortahisar İlçesi Atıksu Ana İsale, Terfi, Şebeke Hatları ve Terfi Merkezleri İnşaatı işinin gerçekleştirilebilmesi için 275.000.000 TL ödeneğin İller Bankası A.Ş.’den 15 yıl vadeli kredi kullanarak yapılması kararı Büyükşehir Belediye Meclisi’nce bu ay kabul edildi.  Kanalizasyon projesi 650bin nüfusa hizmet edecek 16.605 hektar alanda yapılacak...