15 / 05 / 2024

Titanic Grubu otelleri

Titanic Grubu otelleri

Titanic Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, "Yurtiçinde ve yurtdışında otel ihtiyacı olan her yerde biz var olacağız" sözleriyle yeni yatırımlar konusunda iştahlı olduklarını dile getirdi.

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Titanic Hotels Karadeniz'de ilk otelini bu yıl açacak!

55 milyon euroluk yatırımla golf turizmine giren Titanic Grubu, uluslararası bir zincir olmayı hedefliyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Aygün, "Anadolu'da franchise vermeye başlayacağız. Karadeniz'de ilk otelimizi bu yıl açıyoruz" dedi

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Mehmet Aygün: Talep olan her yerde otel açacağız!

Titanic Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, "Yurtiçinde ve yurtdışında otel ihtiyacı olan her yerde biz var olacağız" sözleriyle yeni yatırımlar konusunda iştahlı olduklarını dile getirdi.

Titanic, 2020'ye karar otel sayısını 20'ye çıkaracak!

AYG Şirketler Grubu'na ait otel zinciri Titanic, Avrupa'da hedef büyüttü. 2016'da Berlin ve Bodrum'da otel açacak grubun 2020 hedefi, sayıyı 20'ye çıkarmak.

Titanic Hotels, Giresun'da 5 yıldızlı otel açacak!

Giresun’da İl Özel İdare Binası ihalesini kazanan Titanic Hotels’in bağlı olduğu AYG Şirketler Grubu kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın iç dekorasyonu ve ince işlerini 1 yıl içerisinde tamamlayarak 5 yıldızlı yeni otelini Giresun’da hizmete açacak.

Titanic Grubu otelleri Haberi

Titanic Grubu otelleri

Mehmet Aygün'ün 40 yılı aşan iş hayatı tam bir başarı öyküsü. Giresun'da doğup büyüyen Aygün, 13 yaşındayken babasını kaybetti, O günden sonra annesi ve 6 kardeşine bakmak için iş hayatına atıldı, Babasından devraldığı bakkal dükkanını bir süre işlettikten sonra dayısının yanına Almanya'ya gitmesiyle hayatında ilk dönüm noktası yaşandı. Almanya'da Berlin'de garsonluk yaparak çalışmaya başlayan Aygün, ilk fırsatta kardeşlerinin tümünü yanına aldı, sonra da dayanışma içinde ticarete atıldı. Zaman içinde restoran ve otel zincirine sahip dev bir iş yarattı.


Bugün Aygün'ün Berlin'de Hasır markasıyla 20 restoranı ve 3 şehir oteli bulunuyor. Türkiye'de ise Titanic Hotels çatısı altında 8 oteliyle faaliyet gösteriyor, Bugüne kadar birikimlerini hep yatırıma yönlendirdiğini belirten Aygün, İstanbul'da otelciliğe ilk olarak 1993 yılında Şişli'de 27 odalı bir otelle başladıklarını...