15 / 05 / 2024

Titanic Grubu şişli oteli

Titanic Grubu şişli oteli

Titanic Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, "Yurtiçinde ve yurtdışında otel ihtiyacı olan her yerde biz var olacağız" sözleriyle yeni yatırımlar konusunda iştahlı olduklarını dile getirdi.

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nin temeli atıldı!

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, Kent Sağlık Grubu tarafından 120 milyon TL'lik yatırımla yapılması planlanan Ege Bölgesi'nin en kapsamlı onkoloji merkezinin temeli törenle atıldı.

MyWay Wins Blue Çiğli'de ön talep toplanıyor!

Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue, hem mimari yapısı, hem de projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan ve yapay deniziyle sıradışı bir proje özelliği taşıyor.

Çiğli MyWay Wins Blue satılık!

Çiğli MyWay Wins Blue satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacak proje Gözde Grubu imzası ile hayata geçirilecek.

Çiğli Belediyesi'nde kentsel dönüşüm tartışıldı!

Çiğli Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısına grup toplantısı uzun sürdüğü için geç katılan CHP grubuna, AK Parti grubu tepki gösterdi.

Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Konutları Yıldırım Yapı Grubu imzası ile inşa ediliyor. Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Niziplioğlu Grubu, ikinci şehir otelini Şişli'de yapmayı planlıyor!

Ömer ve Kemal Niziplioğlu kardeşlere ait olan Niziplioğlu Grubu, ikinci şehir otelini Şişli'de yapmayı planlıyor. Öğrendiğimize göre ikinci otelin yeri netleşmiş. Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanındaki Bahçeler Sokak'taki Meral Apartmanı'nı almış..

İnta Şişli Palas Otel bu yıl açılıyor!

İnta Grubu, Şişli Meşrutiyet Mahallesi'ndeki eski bir binayı 4 yıldızlı otele dönüştürüyor. 5 milyon TL yatırımla yükselen Şişli Palas Otel projesi bu yıl içerisinde hizmete açılacak...

Titanic Grubu şişli oteli Haberi

Titanic Grubu şişli oteli

Mehmet Aygün'ün 40 yılı aşan iş hayatı tam bir başarı öyküsü. Giresun'da doğup büyüyen Aygün, 13 yaşındayken babasını kaybetti, O günden sonra annesi ve 6 kardeşine bakmak için iş hayatına atıldı, Babasından devraldığı bakkal dükkanını bir süre işlettikten sonra dayısının yanına Almanya'ya gitmesiyle hayatında ilk dönüm noktası yaşandı. Almanya'da Berlin'de garsonluk yaparak çalışmaya başlayan Aygün, ilk fırsatta kardeşlerinin tümünü yanına aldı, sonra da dayanışma içinde ticarete atıldı. Zaman içinde restoran ve otel zincirine sahip dev bir iş yarattı.


Bugün Aygün'ün Berlin'de Hasır markasıyla 20 restoranı ve 3 şehir oteli bulunuyor. Türkiye'de ise Titanic Hotels çatısı altında 8 oteliyle faaliyet gösteriyor, Bugüne kadar birikimlerini hep yatırıma yönlendirdiğini belirten Aygün, İstanbul'da otelciliğe ilk olarak 1993 yılında Şişli'de 27 odalı bir otelle başladıklarını...