12 / 05 / 2024

TJK karacabey merkezi

TJK karacabey merkezi

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir tarafından Karacabey’e kazandırılacak kültür merkezi inşaatının yüzde 20’lik bölümü tamamlandı.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Merkezi’nin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Karacabey'in yedinci sağlık merkezi açıldı!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapımına başlanan yeni sağlık merkezi hizmete açıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, merkezlerin 12 bin nüfusa hizmet edeceğini söyledi.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bursa Karacabey'de Sosyal Hizmet Merkezi açılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.

Bursa Karacabey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Bursa’yı modern hizmetleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Karacabey İlçesi’ndeki Atatürk Kültürparkı’nda, ilçenin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına hitap edecek bir kültür merkezi kazandıracak.

Bursa Karacabey'deki eski cezaevi park oluyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde eski cezaevi park oluyor. Karacabey Belediyesi tarafından eski cezaevi yıkılarak, sosyal donatı alanları, çocuk Oyun parkları ve otoparkın yer alacağı yeni bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi açılışa gün sayıyor!

Modern belediyecilik hamlelerini kararlılıkla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçedeki engelsiz yüreklerin sosyal ve kültürel açıdan çok daha fazla imkâna kavuşacağı, 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yakın bir zamanda hizmete açmaya hazırlanıyor.

Bursa Kızılay İş Merkezi’nin temeli atıldı!

Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temeli törenle atıldı.Ayşe Erim tarafından 1975 yılında Kızılay’a bağışlanan arsaya yapılana olan 4 katlı iş merkezi 66, 95 ve 112 metrekarelik home ofislerden oluşacak.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

TJK karacabey merkezi Haberi

TJK karacabey merkezi

Yapım çalışmaları devam eden Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’de açacağı idman merkeziyle atçı ve yetiştiriciye büyük imkan sunacak. Yapım çalışmaları hızla süren dev tesise verilecek isim de belli oldu.

Spor Arena'da yer alan habere göre; 1976-1978 ile 1985-1987 yılları arasında Türkiye Jokey Kulübü’nde Başkanlığında bulunan, yetiştirdiği ve sahibi olduğu safkanlarla ülkemizde ve Avrupa’da birçok başarılara imza atan, kazandırdığı yeni kan hatlarıyla Türk atçılığına büyük hizmetlerde bulunan ve Türkiye’nin en büyük baraj projesi olan Atatürk Barajı’nı hayata geçiren, duayen atçıl merhum Ahmet Cemal Kura’nın ismi, Karacabey’de açılacak olan İdman Merkezi’ne verilerek ölümsüzleştirilecek.

BÜYÜK ÇÖZÜM OLACAK

Yapım çalışmaları hızla süren ve önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan ahır ile idman pisti sıkıntılarına çözüm olmasının yanı sıra, atçı ve yetiştiricilere büyük bir kolaylık sağlayacak olan İdman Merkezi, Karacabey...