02 / 05 / 2024

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.



Bursa’nın Karacabey ilçesine yeni bir cazibe merkezi daha kazandırılıyor. Bursa Çama İnşaat tarafından ilçe girişinde ana yol üzerine yapılan Karacabey Ticaret Merkezi (KARTİM), inşa ediliyor.

Hbaertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, işletmelerin gözde yeri haline gelecek proje 116 bağımsız bölümden meydana geliyor. 13,5 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen KARTİM, 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip.

Proje ve Yatırım Danışmanı Sebahattin Öztürk, Belediye Başkanı Ali Özkan’a projeyi anlattı.Sebahattin Öztürk, projenin Çanakkale-Bursa ana yolu üzerinde önemli bir merkez haline geleceğini söyledi.

Bu tarz yatırımların ilçenin gelişmesi açısından son derece önemli olduğunu belirten Başkan Ali Özkan, “Bizler ilçemizin her alanda cazibe merkezi hâline gelmesi için mücadele verdik, vermeye de devam ediyoruz. Artık bu çabaların semeresini toplama zamanı geldi. Eğitimden spora, turizmden sanayiye kadar ilçemizin her alanında cazibesi hızla artıyor” diye konuştu.


Geri Dön