16 / 05 / 2024

TMB 2016 birinci çeyrek analizi

TMB 2016 birinci çeyrek analizi

TMB yeni 3 aylık İnşaat Sektörü Analizi’ni yayımladı. Analizde 2016 yılında inşaat sektöründe büyümenin yüzde 4.0-5.0 aralığında seyredebileceği, süreçte finansman koşulları ve yatırım düzeyinin etkili olacağı değerlendirilmektedir” denildi.

Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016!

2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Büyük Yalı Evleri'nde ilk olarak birinci etabında 786 konut satışa çıkarıldı. İşte Büyük Yalı Evleri fiyat listesi 2016...

Mimar Selim Erdil'in Ma Vie La projesi birinci oldu!

İZMİRLİ mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi, Architizer'ın düzenlediği, 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Birinci Çeyrek Raporu” yayınlandı.

İstanbul'un en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin'in hazırladığı ve 2016 Ocak, Şubat, Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Birinci Çeyrek Raporu” açıklandı. 2016 Birinci Çeyrek Dönemi’ne ait kira ortalamaları, boşluk oranları, stok bilgileri raporda bulunuyor.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda birinci olan eser Unicera'da sergilenecek!

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinci olan eser Yurtbay Seramik’te “Luce” adıyla hayat buldu. İç Mimarlık Yüksek Lisans öğrencisi Berk Arıl’ın tasarımı, Luce adıyla, Unicera 2016’da sergilenmek üzere özel olarak üretildi.

Türk müteahhitler yeni pazar arayışlarına yöneldi!

TMB, ‘2016 zor bir yıl olacak’ başlıklı 2016 yılı çeyrek analizini açıkladı. Raporda, 2016 yılında yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinin, ana pazarlardaki çalkantıların yanı sıra Rusya kaynaklı risklerin etkisi altında kalmayı sürdüreceği değerlendirildi.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Adana Kozan'da 2016'da imar problemi bitecek!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk birinci etabı tamamlanan yağmur suyu projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Öztürk burada yaptığı açıklamada 2016 yılı içerisinde yapacakları bazı hizmetleri de açıkladı.

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 398 milyon TL!

Maltepe Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantılarının son oturumu, Meclis Birinci Başkan Vekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Maltepe Belediyesi’nin, 398 milyon olarak belirlenen 2016 yılı bütçesisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Çekmeköy Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi kabul edildi!

Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi’nin üçüncü birleşimi Meclis Birinci Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı. 7 maddenin gündeme alındığı toplantıda Çekmeköy Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi de görüşüldü.

Yeni Ankara YHT Garı 2016'da tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yüzde 54`ü tamamlanan Yeni Ankara YHT Garı`nın 2016 yılının birinci yarısında milletin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti..

Yeni Ankara YHT Garı 2016 yılının ilk yarısında açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yüzde 54'ü tamamlanan Yeni Ankara YHT Garı'nın 2016 yılının birinci yarısında milletin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Batışehir, İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 projesi arasında birinci!

‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi’’ araştırmasında EgeYapı Group tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir projesi listenin birinci sırasında yer alarak İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projesi oldu...

TMB 2016 birinci çeyrek analizi Haberi

TMB 2016 birinci çeyrek analizi

Türkiye Müteahhitler Birliği, “Ekonomide Bahar Havası” başlıklı birinci çeyrek analizinde, 2016 yılına son derece olumsuz bir başlangıç yapan küresel piyasaların, Şubat ayı ortasından itibaren küresel risk algısında kısıtlı bir iyileşme olması sonucunda bir miktar toparlandığı kaydedildi. Analizde, Mart ve Nisan aylarında küresel piyasaların büyük çoğunluğunda yukarı yönlü bir hareket, risk primlerinde ise aşağı yönlü bir eğilim gözlendiği vurgulandı. Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde 2016 yılına daha önceki yıllar kadar iyi başlanılmadığı belirtilen analizde, ilk çeyrekte yurtdışında 1.1 milyar ABD Doları değerinde 17 yeni proje üstlenildiği kaydedildi.


Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) yeni 3 aylık İnşaat Sektörü Analizi’ni yayımladı. Ekonomi çevreleri ve sektör tarafından merakla beklenen analizde, küresel ve ulusal ekonomide 2016’nın ilk çeyreğindeki göstergeler ile önümüzdeki döneme ilişkin veriler değerlendirildi. 


Küresel piyasaların, Çin'den gelen...