17 / 05 / 2024

Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Ünal, Ahmet Akgöl ve Beytullah Gözüdik tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Demiroklar Teknik Madencilik İnşaat Elektrik Metal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroklar Teknik Madencilik İnşaat Elektrik Metal ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Belge tarafından kuruldu...

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemistan Yaşin tarafından kuruldu.

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Rigips'ten yeni metal profil: Rigiprofil Ultra!

Hadley Group ile üretimine başladığı yeni metal profil Rigiprofil ULTRA, yüksek teknik özellikleri ve pazardaki en yüksek metal içeriğe sahip profil olmasıyla performans kriterleri açısından alternatif çözümler sunuyor…

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’ndan mesleki eğitim atağı!

MESS ile Milli Eğitim Bakanlığı, metal sektörüne nitelikli işgücü sağlamak, mesleki ve teknik eğitimin kalitesini artırarak ekonomik ve sosyal kalkınmayı desteklemek amacıyla bir protokol imzaladı.

Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'a tarafından kuruldu.

Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Ünal, Ahmet Akgöl ve Beytullah Gözüdik tarafından  50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.


Tmi Teknik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;DEMİR-ÇELİK   Her türlü demir-çelik ürünleri ferforje ; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını  ve montajı yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı,ithalat ve ihracatı ve celik konstrüksüyon imalatı ve montajını yapmak .Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak....