03 / 05 / 2024

TMMOB Disiplin Yönetmeliği 2014

TMMOB Disiplin Yönetmeliği 2014

TMMOB Disiplin Yönetmeliği, İçmimarlar Odası Ana Yönetmeliği, Şehir Plancıları Odası Ana Yönetmeliği ve Şehir Plancıları Odası Serbest Şehircilik Hizmetleri, Büro Tescil, Mesleki Denetim ve En Az Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği 2022!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği 2022 bugünkü 31779 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği bugünkü 31693 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde düzenleme yapıldı. Değişiklik yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı..

Yeni imar yönetmeliği dikey yapılaşmaya teşvik ediyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Üyeleri, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nin şehirlerin dikey mimari ile büyümesine teşvik ettiğini söyledi.

Yeni imar yönetmeliği sorun çıkarabilir!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Üyeleri, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nin şehirlerin yatayda büyümesinden çok dikeyde büyümesine teşvik ettiğini söyledi.

TMMOB disiplin yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 10 Kasım 2016 tarihinde 29884 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliği!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 5 Ağustos 2015 tarihinde 29436 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği yönetmeliği 27 Haziran 2015 tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan değişiklikler...

TMMOB Mühendislik hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

TMMOB Mühendislik hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 14 Haziran 2015 tarihinde 29386 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. TMMOB Mühendislik hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği...

TMMOB çevre mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB çevre mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 4 Haziran 2015 tarihimde 29376 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte TMMOB çevre mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği...

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği 3 Haziran 2015 tarihinde 29375 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

TMMOB İnşaat mühendisleri odası referans belgesi yönetmeliği tam metni!

Referans belgesi vermek ve veri tabanı oluşturmak amacıyla hazırlanan TMMOB İnşaat mühendisleri odası referans belgesi yönetmeliği, 9 Şubat 2015 tarihinde 29262 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tam metni...

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı disiplin amirleri yönetmeliği tam metni!

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı disiplin amirleri yönetmeliği, 29 Kasım 2014 tarihinde 29190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte afet ve acil durum yönetimi başkanlığı disiplin amirleri yönetmeliği tam metni...

TMMOB Disiplin Yönetmeliği 2014 Haberi

TMMOB Disiplin Yönetmeliği 2014

YÖNETMELİK


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğinden:


TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ DİSİPLİN


YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA


DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 10/7/2002 tarihli ve 24811 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinin 13 üncü maddesinin ikinci fıkrasının birinci cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.


“Disiplin cezasını gerektirecek eylemlerin öğrenildiği tarihten itibaren iki yıl ve her halde eylem tarihinden itibaren beş yıl geçmesi halinde soruşturma başlatılamaz.”


MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.


MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu yürütür.





YÖNETMELİK


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İçmimarlar Odasından:


TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ İÇMİMARLAR ODASI


ANA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA


DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 25/4/2006 tarihli ve 26149 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği...