15 / 05 / 2024

TMO gıda ürün fiyatı

TMO gıda ürün fiyatı

Gün geçtikçe artan gıda fiyatları vatandaşların alım gücünü azaltmaya devam ediyor. Vatandaşlar indirimli gıda ürünlerini aramaya koyulmuşken Tarım Kredi Kooperatifleri'nden beklenen indirim geldi.

Tarım Kredi Kooperatifleri gıda ürünlerinde büyük indirim yaptı! Duyan koşuyor! İşte indirimli ürünler...

Son zamanlarda dünya genelinde ekonomi piyasasında yaşanan fiyat artışları Türkiye'de de etkisini göstermiş durumda. Durum böyle olunca vatandaşlar indirimli ürünleri kovalamaya başladı. Peki son zamanlarda gıda ürünlerinde hangi marketler indirim yaptı? İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

Gıda ürünlerine sürpriz indirim kararı! Bugün resmen başladı! Aklınızı başınızdan alacak!

Ekonomideki kötü gidişat, yüksek enflasyon ve dolar kurunun her geçen gün artması nedeniyle gıda fiyatları da artmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, market ve gıda sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen TEB, bu alanda yapılacak harcamalarda tam 300 TL indirim sağlayacağını duyurdu.

Gıda fiyatlarında yüzde 92.2'lik artış: 100 TL'ye dolan sepetin tutarı 502 TL oldu

Birleşik Kamu-İş, TL'deki değer kaybı ve vergi oranlarının artırılmasının ardından gıda fiyatlarının temmuz ayında yüzde 12,8 arttığını hesapladı. Yıllık oran ise yüzde 92.2 olarak hesaplandı. İşte detaylar...

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

Gıda fiyatlarındaki ani artışlar sıklaşacak! Aşırı hava olayları gıdada arz sorununu tetikler!

Dünyada sıklığı giderek artan hava olaylarının gıda fiyatlarının yüksek seyretmesine neden olabileceği beklenirken, ekonomistler meydana gelebilecek arz sorunlarıyla mücadele etmek için kısa ve uzun vadede politikalar geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.

Gıda fiyatları dünyada dibi görürken, Türkiye’de aralıksız 33 aydır yükseliyor!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) derlediği verilere göre, küresel gıda fiyatları mayısta şeker ve et fiyatlarındaki zamlara karşın son 2 senenin minimum seviyesine geriledi. TÜİK’in paylaştığı veriler ise, Türkiye'deki gıda fiyatlarının aralıksız tam 33 aydır arttığını gösteriyor.

TMO gıda ürün fiyatı Haberi

TMO gıda ürün fiyatı

Geçen senenin son  haftalarından itibaren artışa geçen gıda fiyatları, 2022 yılı ile birlikte zirveye ulaştı. Alım gücü düşen vatandaşlar yaşanan fiyat artışlarına isyan etti.

Vatandaşların indirim çağrılarını dikkate alan hükümet gıda ürünlerinde KDV oranını yüzde 8’den yüzde 1’e düşürme kararı aldı. Bunun üzerine Çiftçiden halka teslimat yapan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri KDV indirimine ek bir indirim daha yaptığını açıkladı. İşte indirim listesi...

Tarım Kredi de bakliyat fiyatları

Egehaber'de yer alan habere göre, temel gıda ürünlerinin başında gelen bakliyatlar, Tarım Kredi Kooperatiflerinde indirimli fiyatları ile satışa sunuldu. Uzun zamandır oldukça fahiş fiyatlara satılan bakliyat ürünlerinin Tarım Kredi satış fiyatları, vatandaşlara şu şekilde duyuruldu:

Baldo Pirinç 1 kg: 15,30 Türk Lirası
Osmancık Pirinç 1 kg: 13,90 Türk Lirası
Kırmızı Mercimek 1 kg: 19,90 Türk...