10 / 05 / 2024

TMSF Akbulut Tekstil

TMSF Akbulut Tekstil

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'in Güngören'deki 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF, Sesli Tekstil'in 28 adet gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye ait 28 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Piyetto İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piyetto İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Murat Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Dumankaya, TMSF'ye devredildi!

DUMANKAYA ailesine bağlı şirketler "FETÖ’ye finansal destek sağladıkları” gerekçesiyle yürütülen soruşturma kapsamında TMSF’ye devredildi. Denizli'de ise iki büyük tekstil firması TMSF'ye devredildi.

Akbulut Yapı İnşaat Malzemeleri Tekstil ve Kast Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yapı İnşaat Malzemeleri Tekstil ve Kast Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazif Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, 939 Sokak Özyurtlar Residence'de kuruldu.

TMSF, Nergis Tekstil 'i 8.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), işadamı Cavit çağlar 'ın borçlarından dolayı 2004 'te devraldığı, Nergis Tekstil 'i satışa çıkardı. Nergis Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 'nün ihalesi 6 Ekim 'de kapalı zarf ve açık artırma yöntemleriyle yapıla

TMSF Nergis Tekstil'i satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Nergis Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü' Satış Komisyonu Başkanlığı, Nergis Tekstil Sanayi ve İpek Finansal Kiralama 'nın borçların tahsil etmek üzere ticari ve iktisadi bütünlüklerini satışa çıkardı

TMSF Akbulut Tekstil Haberi

TMSF Akbulut Tekstil

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'nin Merter Güngören'de yer alan 2 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

1-AKBULUT TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ’ne ait yukarıda tapu bilgileri bulunan 2 adet gayrimenkul teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede KDV hariç toplam 30.000.000.-TL muhammen bedelle satılacaktır.
2-Teklifler, ihale gününden bir önceki iş günü olan 13.06.2019 tarihinde saat 17:00’ye kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (Fon) aşağıdaki adresinde olacak şekilde posta ile gönderilebilecek, 0212 275 30 26 numaraya faks çekilebilecek veya elden teslim edilecektir. İstekliler arasında 14.06.2019 tarihinde saat:11.00’da açık artırma yapılacaktır.
3-İstekliler; gayrimenkullerin toplam muhammen bedelinin % 5’i tutarındaki teminatı  AKBULUT TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ’ne ait Garanti Bankası Beykent Ticari Şubesi TR35 0006 2001 6040 0006 2984...