29 / 04 / 2024

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.



TMSF, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 15 Temmuz’dan sonra kayyum olarak atandığı Şanlıurfa Zümrüt Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü ikinci kez satışa çıkardığını duyurdu.

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında kanun hükmünde kararnamelerle yüzlerce holding ve şirkete el konularak TMSF'ye devredilmişti.

 TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Fon, bu kapsamda kayyum olarak atandığı ve daha önce 1 Kasım 2022 günü ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil için yeni bir ihale duyurusu yayımladı.

Resmi Gazete’de yer alan ilana göre “Şanlıurfa Zümrüt Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” için muhammen bedel yine 267 milyon TL olarak belirlendi.

Açıklamaya göre, 1 Şubat 2023 günü düzenlenecek ihaleye 31 Ocak’a kadar teklif verilebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön