04 / 05 / 2024

TMSF Baranlı Gıda

TMSF Baranlı Gıda

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

TMSF, Baranlı Gıda'nın İzmit'teki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Baranlı Gıda'nın İzmit'teki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı.

TMSF, Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'ya ait 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TMSF, Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'ya ait 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TMSF Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'nın 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bayram Hudaynazarov, Gürer Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Sancaktepe, Samandıra, Agsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

TMSF Baranlı Gıda Haberi

TMSF Baranlı Gıda

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü 1 milyon 255 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.


BARANLI GIDA TURİZM VE ÖZEL EĞİTİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ TEKLİF ALMA YÖNTEMİ İLE GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

1-Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne aitMehmetali Paşa Mahallesi, Bosna Sokak No:2 İzmit/Kocaeli adresinde bulunan, aşağıda tapu bilgisi yer alan 6 kattan ibaret taşınmaz teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.
2-Teklifler, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin veya Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıdaki adresine 26.08.2019 tarihi mesai saati (Saat:17:00’ye kadar) bitimine kadar verilecektir. İstekliler arasında açık artırma 27/08/2019 tarihinde Saat:14.00’de Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim...