29 / 04 / 2024

tmsf dumankayayı ne zaman satacak

tmsf dumankayayı ne zaman satacak

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Aynes'in 785,5 milyon TL'ye Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışı gerçekleşti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda'nın 785,5 milyon TL'lik bedelle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışının gerçekleştiğini duyurdu. İşte detaylar..

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

TMSF borcunun taşınmaz ile kapatılması kurumlar vergisi istisnası!

Ülkemiz şirketlerinin borç ağırlıklı bilançoları olduğu hepimizin malumu. Hatta son günlerde özel sektör borcunun ne kadar yüksek olduğu her kesimde konuşuluyor. Peki, TMSF borcunun taşınmaz ile kapatılması nasıl oluyor?

İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

İTO'nun hizmet binası olarak kullanılan Taşhan bina uzun yıllar Türk Ticaret Bankası'na (Türkbank) aitti. 2010'da TMSF'den ihaleyle satın alındı. İTO bu binayı bir süre önce boşaltmıştı. Peki, İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

TMSF'ye devredilen şirket sayısı bine ulaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar 922 şirket TMSF'ye devredildi.

Nurettin Canikli: TMSF bünyesinde zarar eden şirketler satılabilir!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bugüne kadar 800'ü aşkın şirketin TMSF'ye devredildiğini belirterek bu şirketlerden zarar edenlerin satılacağını, kar edenlerin ise kalacağını belirtti.

TMSF'ye devredilen şirketlerin sayısı 789'a ulaştı!

TMSF’nin kontrolüne geçen şirket sayısı 789’a ulaştı. Toplam 37.8 milyar liralık aktif büyüklüğe sahip bu şirketlerde 40.670 kişi istihdam ediliyor. Çalışanların özlük hakları korunuyor.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

TMSF'ye devredilen inşaat şirketlerinden ev alanlar ne yapacak?

TMSF Başkanı Gül, el konulan gayrimenkul şirketlerinden daire alan ve henüz dairesini teslim almamış hak sahiplerinin zaten kayıtlarda belli olacağını ifade etti.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Fi Yapı projesi TMSF'ye mi devredilecek?

Fi Yapı'dan ev alarak mağdur olan birçok kişi, avukatları aracılığıyla Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek sağladığı iddasıyla şirket sahibi Fikret İnan'ın tutuklanmasından sonra Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak şirketin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilmesini

TMSF, Akın İpek’in 18 şirketin el koydu!

Fetullahçı Terör Örgütüne finans sağladığı gerekçesiyle kayyum atanan Koza-İpek şirketleri Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile TMSF'ye devredildi. Toplamda 10 milyar dolar değerindeki şirketler TMSF tarafından satışa çıkarılacak.

TMSF'den Köprü Banka sistemi!

TMSF yetkilileri: Off-shore hesapları dolayısıyla açılan mahkemeler sonucunda, bugüne kadar 150 milyon lira ödendi. Yargıtay'ın emsal kararı yüzünden, hakimler, detaylara bakmadan TMSF aleyhinde karar veriyor"

tmsf dumankayayı ne zaman satacak Haberi

tmsf dumankayayı ne zaman satacak

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı.


FETÖ'ye "himmet" adı altında finansal destek sağladıkları iddiasıyla bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturmalar devam ederken, sahipleri ya da yöneticileri gözaltına alınıp tutuklanan bazı şirketlerin, ilgili mahkemelerin kararı doğrultusunda eylül ayından itibaren TMSF'ye devredilmesine başlandı.


Soruşturma kapsamında bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo, Yavaşçalar ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 500'e yakın şirket Fon'a devredildi. 


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fon'a devredilen şirketlerin büyük bir bölümünü KOBİ'ler oluşturuyor. Yaklaşık 500 şirketin aktif büyüklüğü 30 milyar liraya, öz kaynakları ise 15 milyar liraya dayandı. Ciroları 10 milyar lirayı aşan söz konusu...