05 / 05 / 2024

TMSF inanlar inşaat

TMSF inanlar inşaat

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı için protokol imzalandı

22 yıldır bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için TMSF Başkanı Gülal ile Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen arasında protokol imzalandı...

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF'ye devredilen inşaat şirketlerine ait 3 bini aşkın gayrimenkul satılacak!

TASARRUF Mevduatı ve Sigorta Fonu (TMSF), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait gayrimenkulleri satışa çıkarıyor.

Kayyum atanan inşaat şirketlerine ait konutlar satışa çıkıyor!

TMSF’nin kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait konut ve ofisler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gayrimenkulleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi irtibat için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje 3. köprüye yakın bir konumda inşa ediliyor.

Polatyol, Eston Şehir 5. Etap inşaatını tamamladı!

Eston Şehir’i TMSF’den satın alan POLATYOL sözünü tuttu. Eston Şehir 5. Etap’ta 3 yılı aşkın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatı hızla tamamlandı.

İnanlar inşaat Fortune 500 listesinde 5. sırada!

İnanlar inşaat Fortune dergisi'nin ''Türkiye'nin en büyük 500 şirketi'' listesinde 305. ''Satışlarını en çok arttıranlar'' listesinde 5. sıradan güçlü bir giriş yaparak 2014 yılının performansı en yüksek şirketleri arasında yerini aldı.

TMSF inanlar inşaat Haberi

TMSF inanlar inşaat

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, FETÖ terör örgütü soruştuması kapsamında el koyulduktan sonra kayyum olarak atandığı şirketlerden birinin daha gayrimenkullerini satışa sunuyor.

TMSF, Temmuz'daki 144 gayrimenkulün satışının ardından, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat’a ait çeşitli şehirlerde yer alan 138 gayrimenkulü toplu olarak satışa sunduğunu duyurdu.

İşte TMSF tarafından yapılacak gayrimenkul satışıyla ilgili tüm ayrıntılar...

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak 206 milyon Türk Lirası bedelle satışa sunuyor. 

İnanlar İnşaat'a ait gayrimenkullerin satış ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. 

İhaleye katılım gösterebilmek için sunulması gereken teminat bedeli 20 milyon 600 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

İşte TMSF tarafından yapılacak gayrimenkul satışına ilişkin verilen o...