06 / 05 / 2024

TMSF Işık Ahşap

TMSF Işık Ahşap

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Işık Ahşap'ın 2 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 85 bin TL ve 240 bin TL olarak belirlendi.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Pendik'te Turgut Kaval tarafından kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 250 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Kaya ve Ümit Kaya tarafından kuruldu.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

TMSF Işık Ahşap Haberi

TMSF Işık Ahşap


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Işık Ahşap'a ait 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Bursa ve Hatay'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları 85 bin lira ve 240 bin lira olarak belirlendi.


1-İhale Kapalı Zarf Teklifi ile Gaziantep 1.Organize Sanayi Bölgesi 83101   Cadde No.25 Başpınar-Şehitkamil/Gaziantep adresinde 30.05.2018 tarihinde saat 14:00’de yapılacaktır.
2-İstekliler; satışa konu taşınmazlar için teklif edecekleri bedelin %5’i kadar teminat tutarını Ziraat Bankası A.Ş Gaziantep Ticari Şubesi nezdindeki TR63 0001 0021 1953 7260 7250 02 İBAN No.lu TL hesabına nakden yatıracak ya da aynı tutarda teminat mektubunu ŞİRKET’e teslim edeceklerdir.  İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.
3-Teklifler ihaleden 1 saat öncesine kadar şirketin adresine elden teslim edilebilecektir.
4-Satış koşulları ve satışa sunulan varlıklar hakkında daha ayrıntılı bilgi aşağıdaki...