29 / 08 / 2024

TMSF kurulu üyelikleri

TMSF kurulu üyelikleri

TMSF Kurulu üyeliklerine Hamit Sarı ve Yılmaz Şener atandı. Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, boş bulunan TMSF Kurulu üyeliklerine Hamit Sarı ile Yılmaz Şener getirildi.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu!

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre boş bulunan TMSF Kurulu üyeliğine Gülal'ın başkan olarak görevlendirildiği belirtildi.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

BDDK, SPK ve TMSF 7 yılda 113 milyon lira kira ödedi!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 1 Ocak 2010-30 Haziran 2016 tarihleri arasında 113 milyon 416 bin lira kira parası ödendiğini açıkladı.

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ozan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı, Wassım Hıjazı ile Paul Austın- Harvey Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Sayram Global İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayram Global İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi, Musa Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zühtü Lülecioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Ufuk Kuzucu ile Murat Atay Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Can Karakuş ile Galip Gündoğdu Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı, O.M.Solıman Mohamed Ismaıl, G.S.Solıman Morshed, Emad Ragab Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 4 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Masum Çevik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Demirbaş ile Tunzala Ashrafova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Ragıp Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ali Esat Yönder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Atilla Boz ile Safure Fusün Yönder Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 14 milyon 800 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sulhattin Kolcu ve Kerem Akbulak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 200 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

TMSF kurulu üyelikleri Haberi

TMSF kurulu üyelikleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kurulu üyeliklerine Hamit Sarı ve Yılmaz Şener atandı.


Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, boş bulunan TMSF Kurulu üyeliklerine Hamit Sarı ile Yılmaz Şener...