17 / 05 / 2024

tmsf tesis satışı

tmsf tesis satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Osmaniye'deki tesisini satışa çıkardı.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde arsa ve tesis satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yuları Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Eston Şehir Koru'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Polatyol, 3 yıl önce TMSF'den satın aldığı Eston Şehir projesine tüm hızıyla devam ediyor. 

TMSF şirketlerin satışı için bekleyecek!

TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon’a devredilen büyük şirketleri hukuki süreç sonuçlanana kadar yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

TMSF'nin satışa çıkaracağı şirketlere sürpriz talipler var!

TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor. Satışa çıkması planlanan şirketler için sürpriz talipler var.

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

Kemal Zorlu: Basmane Çukuru ihalesi batıldır!

İzmir’de "Basmane Çukuru" sorunu bitirme yolunda önemli bir adım olarak kamuoyunda olumlu tepki alan TMSF’nin satış ihalesine itiraz eden proje sahibi Güç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu’dan sert açıklama geldi.

Ege Dünya Ticaret Merkezi tekrar satışa çıkıyor!

Son 2 yılda 2 defa ihaleye çıkan fakat teklif veren olmadığı için TMSF'nin satışını ertelediği Basmane Çukuru olarak bilinen Ege Dünya Ticaret Merkezi, 80 milyon dolar muhammen bedelle ihaleye çıkarılıyor.

tmsf tesis satışı Haberi

tmsf tesis satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Osmaniye'deki tesisini satışa çıkardı. Osmaniye ili, Toprakkale ilçesinde yer alan tesisin satış bedeli 89 milyon TL olarak belirlendi.

1. Aşağıda belirtilen varlıklar ve aralarında Ufuk Boru Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de bulunduğu Satış Komisyonu tarafından Kapalı Teklif Alma Açık Artırma yöntemiyle satışa çıkarılmıştır.


*Satışa ilişkin vergi, resim, harç, tescil masraflarına dair bilgi TMSF adresinden temin edilebilecek olan “Şartname, Teklif ve Taahhütname Formu”nda yer almaktadır

2. Satış ihalesine katılabilmek için 8.900.000-TL tutarındaki teminatın Ufuk Boru Sanayi Ve Ticaret AŞ’nin Birleşik Fon Bankası A.Ş. nezdinde bulunan TR26 0002 9000 0000 0968 4400 01 nolu TL hesabına yatırılacaktır. Teminat mektubu verilmek istendiği takdirde örneği Ufuk Boru Sanayi Ve Ticaret AŞ’den temin edilecek...