03 / 05 / 2024

TMSF zarar eden şirketler satılacak mı

TMSF zarar eden şirketler satılacak mı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bugüne kadar 800'ü aşkın şirketin TMSF'ye devredildiğini belirterek bu şirketlerden zarar edenlerin satılacağını, kar edenlerin ise kalacağını belirtti.

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Altını olanlar bu yöntemle bozdursanız zarar etmeyeceksiniz!

Yatırım için altını tercih eden vatandaşları ilgilendiren önemli bir karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu yöntemle bozdursanız zarar etmeyeceksiniz. İşte detaylar…

Varlık Fonu’na devredildiğinden beri zarar ediyor! PTT, 76 ilde zarar etti!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Varlık Fonu'na devredildikten sonra zarar etmeye başlayan PTT, KİT'ler arasında en çok zarar eden üçüncü kuruluş oldu!

Buğdayda zarar ettiren taban fiyat uyarısı: TMO'ya satmayanlar zarar edecek

Buğday taban fiyatını açıklayan Toprak Mahsülleri Ofisi, hasat edilen buğdaylarını TMO'ya satan çiftçilere 1000 lira prim verileceğini açıkladı. Ürünü tarladan açıklanan fiyatın üzerinde mâl eden üretici ise bu sene deftere zarar yazacak. İşte ayrıntılar..

Kripto paradan zarar eden 2 kardeşin intihar ettiği iddia edildi!

Bursa'da kripto para nedeniyle zarar eden Hasan Karacan ve kardeşi Hüseyin Karacan'ın intihar ettiği iddia edildi.

Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!

Son aylarda oldukça trend hale gelen kripto para yatırımlarından ünlü isimler de nasibini aldı. Bazı isimler kripto ile kar sağlarken bazı isimler ise büyük kayıplarla karşılaştı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 1800 konut zarar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı. Yaşanan son gelişmelere göre, 1.800 konut zarar gördü.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Diyarbakır'da surlara zarar veren yapılar yıkılacak!

Diyarbakır surlarında devam eden restorasyon hakkında bilgi veren Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu surlara zarar veren yapıların ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararı, geçmiş yıl zararlarına ilave edildi!

Tek-Art İnşaat'ın 2019 yılı zararının Sermaye Piyasası Mevzuatına göre, geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesine ilişkin talebi 101 milyon 790 bin 81,484 TL tekabül eden kabul oyu ile oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

Yöneticinin kusuru ile zarar eden ev sahipleri dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici haksız fiili yüzünden yüklüce bir ceza ödememize sebep oldu. Zarar gören kat maliki olarak, yönetim-anagayrimenkul hesabına ödenmek için paranın tamamına tazminat davası açabilir miyim, hissem oranında şahsım için mi dava açmalıyım?' sorusunu yanıtladı.

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Bazı AVM'ler tazminatta direniyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerdeki zarar eden mağazalarını kapatmak isteyen markaların geçmiş yıllardaki kontratlarındaki fesih maddeleri nedeniyle yüksek tazminatlara maruz kaldığını söyledi.

TMSF zarar eden şirketler satılacak mı Haberi

TMSF zarar eden şirketler satılacak mı

Üretim, istihdam ve piyasalarda en kötünün geride kaldığını belirten Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Fed kaynaklı dalgalanmalar kalıcı hasar vermeyecek” dedi. 


İstihdam seferberliği ile ilgili bilgi veren Canikli, sayıyı açıkladı: "Cuma günkü rakamlar 300 bine doğru gidiyoruz. 200 bin istihdam da toplum yararına çalışma. Kısa sürede 500 binlik istihdam." 


Canikli, bugüne kadar 800'ü aşkın şirketin TMSF'ye devredildiğini belirterek bu şirketlerden zarar edenlerin satılacağını, kar edenlerin ise kalacağını söyledi.


Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, NTV canlı yayında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Canikli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:



Ekonomideki son durumu değerlendiren Canikli şunları kaydetti: "En kötüler geride kaldı. Bundan sonra hem para piyasalarındaki dalgalanmanın boyu ve şiddeti azaldı ve azalmaya devam edecek. FED kaynaklı dalgalanma olabilir, kalıcı zarar olmaz. Üretim ve istihdamda da en kötü...