14 / 05 / 2024

TN İnşaat kimin

TN İnşaat kimin

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Tuncer Ercan tarafından kuruldu.

Artera İnşaat Sağlık Turizm Sansayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2 milyon 630 bin TL sermaye ile bugün Khalil Akhundov tarafından kuruldu. 

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nadeen Atmeh ve Tuncay Sosa ortaklığında kuruldu.

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu.

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnç Tunç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Tunç tarafından kuruldu.

ÇTN Proje İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Proje İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Artera İnşaat Sağlık Turizm Sansayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2 milyon 630 bin TL sermaye ile bugün Khalil Akhundov tarafından kuruldu. 

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Tuncer Ercan tarafından kuruldu.

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Çetin tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

ÇTN Yapı İnşaat Emlak Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Yapı İnşaat Emlak Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Çetin tarafından 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Talay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

TN İnşaat kimin Haberi

TN İnşaat kimin

TN İnşaat Malzemleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Tuncer Ercan tarafından kuruldu.

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; BARIŞ MAH.BESTEKAR SK.PİRAMİT KONUTLARI SİT.A-2 AP.NO.3/1...