07 / 05 / 2024

TNC Lojistik Elektrik İnşaat

TNC Lojistik Elektrik İnşaat

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şunay Tuncer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Esenyurt, Doğan Araslı Caddesi, Han Plus AVM'de kuruldu.

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Mekur İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mekur İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kurum tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Açan tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Sande İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Sande İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ileHasan Dereli tarafından kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Stilo İnşaat Metal Lojistik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stilo İnşaat Metal Lojistik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Kızılkaya tarafından kuruldu.

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Haberi

TNC Lojistik Elektrik İnşaat

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şunay Tuncer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İNŞAAT FAALİYETLERİ a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satma, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat, tadilat, onarım, yenileme, ve boya işleri yapmak. c) Her türlü inşaat malzemesi alım ve satım faaliyetlerinde bulunmak. 2. ELEKTRİK VE ELEKTRONİK FAALİYETLERİ a) Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b) Yurt...