02 / 05 / 2024

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.



Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) LOJİSTİK Bys. taşımacılığı destekleyici diğer faaliyetler (grup sevkiyatının organizasyonu, malların taşınması sırasında korunması için geçici olarak kasalara vb. yerleştirilmesi, yüklerin birleştirilmesi, gruplanması ve parçalara ayırılması, vb. dahil)Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) OTOMOTİV Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının toptan ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu TEKSTİL Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti (çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. dahil) GIDA Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda (dondurulmamış), içecek ve tütün toptan ticareti
 


Geri Dön