05 / 05 / 2024

Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.




Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.

Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL 1) Her türlü saç, demir, çinko, kalay, pirinç alüminyum, bakır, kurşun, profil pik, çelik galvanizli saç, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemesi, kapı, pencere, dolap, alet ve edevat araç ve gereçlerinin imalatı, montajı, alımı satımı pazarlaması, ithalatı ihracatı ve her nevi taahhütlerini yerine getirmek, İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. ELEKTRİK 1.Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 1.Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. KİMYA 1.Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. TEMİZLİK 1. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 2. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak TEKSTİL 1Her türlü tekstil ürünleri ve aksesuarlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. GIDA 1.Her türlü ticari emtia, yiyecek, içecek, meşrubat, tarımsal ve hayvansal gıda maddelerinin ve ürünlerinin, dondurulmuş, kurutulmuş, toz haline getirilmiş tür ve tipleri de dahil olmak üzere su ürünlerinin ve bunların ham ve iptidai maddelerinin, yardımcı ve katkı maddelerinin, şekerli ve şekersiz usare ve konservelerin yarı mamulleri ve tam mamullerinin üretimi, dağıtımı, pazarlaması,yurt içi ve yurt dışı ticareti
 


Geri Dön