07 / 07 / 2024

TOBB Ekonomi Şurası

TOBB Ekonomi Şurası

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine Fuzul Grup da katıldı. Fuzul Grup 2017 yılında yüzde 50’ye yakın büyüyerek 250 kişiye yeni istihdam sağlayacak…

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Özbekistan'da şube açacak!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Özbekistan Taşkent'te şube açacak

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Binali Yıldırım: Doğu'ya yatırım yapın, ne isterseniz vereceğiz!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, dün ekonomi bakanlarıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde iş dünyasını temsil eden 81 il temsilcisinin katılımıyla yapılan 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.

Isparta Itso Ekonomi Kampüsü ve TOBB Mesleki Lisesi'nin açılış töreni yapıldı!

TOBB'un ekonomik desteği ile yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Isparta'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini, Isparta'nın Türkiye'nin en yaşanabilir şehri olarak gösterildiğini belirtti.

Ekonomi yaklaşan keskin virajı alamayabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, izlenen ekonomi politikaları nedeniyle orta gelir tuzağından kurtulamayan Türkiye’nin hızla düşük gelire doğru sürüklendiğini söyledi.

İnşaat sektörü temsilcileri Nihat Zeybekçi'yi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in başkanlığında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

Ekonomi iyi gitmese de konut satışları çok iyi!

Hüsnü Özyeğin: “Ekonomi iyi gitmiyor dense de oto ve konutta satışlar çok iyi. Bu ortamda en önemli yatırım konut, sonra da araba. Vatandaş işini biliyor” dedi.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

TOBB Ekonomi Şurası Haberi

TOBB Ekonomi Şurası

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Ekonomi Şurası’nda tüm iş adamlarına seslenerek istihdam seferberliği başlattı. Mart ayına kadar işsizliği düşürmek için tüm iş adamlarına en az yüzde beş istihdam sözü isteyen Cumhurbaşkanı’na Fuzul Grup’tan yüzde 50 istihdam desteği geldi.


600 çalışana ulaşan Fuzul Grup, 2017 yılında önemli bir kısmını Anadolu’da açılacak Fuzulev Şubeleri’nde istihdam etmek üzere 250 kişiyi işe almayı planlıyor.  Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Türkiye’nin yatırımla ve istihdamla büyümesi gerekiyor. Bunun için nasıl 2016 yılında demokrasimizi savunmak için halkımızla hep birlikte dik duruşumuzu gösterdiysek, bu yıl da ekonomik seferberlik ilan edip, yatırım yapıp, Türkiye’nin işsizlik sorununu çözmemiz gerekir. Özellikle gençlere fırsatlar sunmamız, ekonomiye katkılarını arttırmamız oldukça önemli. Biz Cumhurbaşkanımızın başlattığı ekonomik seferberliği çok değerli buluyoruz....