27 / 07 / 2024

tobb tim

tobb tim

'Rusya ile ticaret köprüsü olacak' sloganıyla Moskova'da yapılan Türk Ticaret Merkezi'nin fonlardan 100 milyon dolara kadar teklifler gelmesi üzerine satılmasına karar verildi.

TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

İstanbul Zeytinburnu Yedi Mavi’deki arsa sahibi (TOBB) stoğu ilk kez satışta. TOBB kendi bünyesindeki 356 adet konutun satışına resmen başladı. Peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla satışta olan konutlar 'hemen oturuma hazır' olup konut sahiplerini bekliyor.  

TOBB resmen duyurdu: 10 ayda 17 binden fazla şirket kepenk kapattı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan 2023 Ekim istatistiklere göre, 2023 yılının ilk 10 ayında toplamda 17 bin 514 şirket kapandı.

DASK ile anlaşamayan depremzedeye müjde: TOBB uyum devreye girdi!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından, DASK ile anlaşamayanların bazıları mahkemelere, bazıları da Sigorta Tahkim Komisyonu’na başvurdu. Bu süreçte depremzedeler, kötü olaylarla karşılaşması sonrasında DASK ile anlaşamayan depremzedeler için ''TOBB uyum'' devreye alındı.

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatları sabitleniyor! TOBB Başkanı resmen duyurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan inşaat malzemeleri fiyatları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Apple CEO’su Tim Cook'un maaşı yürek hoplattı!

Apple CEO'su Tim Cook 2023'te ne kadar maaş alacak? Cook'un harcamaları yüzde 40 düştü, ancak hala milyonlarca dolar.

TOBB açıkladı! Yüzde 25,3 arttı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan istatistiğe göre: 2022'nin ilk 11 ayında kurulan şirket sayısının,  geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 25,3 çoğaldığını ilan etti. 

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

SSK ve BAĞ-KUR’lu olanlar soruyor! SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?

SSK ve BAĞ-KUR’lu olan vatandaşlar, emeklilik hakkında pek çok soru sormaktadır. İşte onlardan biri de “SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?” sorusudur. İşte detaylar!

TOBB yeni şirket verilerini açıkladı! 1425 yabancı ortak sermayeli şirket kuruldu!

TOBB, temmuz ayına yönelik kurulan-kapanan şirket istatistiklerini yayımladı. Türkiye'de Temmuz ayında toplam 8 bin 467 şirket kuruldu. Bunun 1425'ini yabancı şirketler oluşturdu.

tobb tim Haberi

tobb tim

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Moskova'da yaptırdığı ve kamuoyunda yatırımcı şirketin adı nedeniyle 'Tobtim' olarak bilinen Türk Ticaret Merkezi satılıyor. 2004 yılında faaliyete geçen ve 2005 Ocak ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Arkadia adı verilen Türk Ticaret Merkezi, Moskova'daki çok sayıda Türk şirketinin temsilciliğine ev sahipliği yapıyor. Merkezin perakende bölümündeki mağazalarda da Türk markaları yer alıyor. Merkezin iki ülke arasındaki ticarette köprü görevi görmesi amaçlanıyordu.


BEŞ TEKLİF GELDİ
Kremlin'e 1 kilometre uzaklıktaki merkez, Moskova'da emlak sektöründe patlama yaşanmasıyla birlikte yatırımcıların gözüne kestirdiği mülkler arasına girdi. Edinilen bilgiye göre bugüne kadar beş tane gayrimenkul geliştirme fonundan Türk Ticaret Merkezi'ne ciddi yatırımcı olarak teklif geldi. Ruslar'ın...