29 / 04 / 2024

TOBB Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı mı

TOBB Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı mı

Beylikdüzü, İkitelli ve Kavaklı bölgelerinde devam eden konut projeleri olduğunu söyleyen Gül, Zeytinburnu’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arsası üzerindeki 2 milyar liralık projeleri için Ocak ayında ruhsat başvurusu yapacaklarını belirtti.

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Zeytinburnu projesinin ihalesi yarın yapılacak. TOKİ Zeytinburnu projesinde 484 adet konutun dışında ayrıca 40 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 484 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Zeytinburnu projesinin ihale tarihini açıkladı. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 484 konut yer alacak.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

TOKİ Zeytinburnu Telsiz projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Telsiz projesinin ihalesini 3 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesinin ihalesini 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasını 497 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut GYO geçtiğimiz günlerde tasfiye ettiğini duyurduğu Zeytinburnu Beştelsiz projesinin inşa edileceği arsayı toplam 497 milyon 39 bin 398 TL'ye Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İller Bankası'na sattı...

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

Emlak Konut Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut güvencesiyle, Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Zeytinburnu Beştelsiz projesinin yapı ruhsatı alındı. Projede 260 ticari ünite ile 218 konut yer alacak.

Zeytinburnu tramvay hattı yerin altına iniyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, İBB işbirliğiyle yürüttükleri Zeytinburnu'ndan geçen Kabataş-Bağcılar tramvay hattının yer altına alınma projesinin bitmek üzere olduğunu müjdeledi.

Akzirve Zeytinburnu projesinin detayları belli oldu!

Akzirve Zeytinburnu projesinin detayları belli oldu. 2018'in ilk çeyreğinde başlayacak olan Akzirve Zeytinburnu projesinde 2 bin 78 daire, 99 ofis ve 54 dükkan planlandı...

Zeytinburnu 16/9 projesi 2 milyar TL bulunursa tıraşlanacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Zeytinburnu 16/9 projesinin son durumundan bahsetti. İşte o yazı....

Yedi Mavi Zeytinburnu satışa çıktı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Projesi’nde satışlar başladı.

Zeytinburnu Yedi Mavi satışları!

Zeytinburnu Yedi Mavi projesinin lansmanı 27 Eylül'de gerçekleştiriliyor. Yedi Mavi projesi 2018 sonunda teslim edilecek...

TOBB Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı mı Haberi

TOBB Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı mı


200 milyon liralık ‘Gül Park Yaşam’ projesinde 6 blokta 564 konut ve 64 mağaza yer alacak. Şirket iki etap halinde inşa ettiği projede ilk bölümü yatırımcılar ve bekarlar, ikinci etabı ise aileler için tasarladı. Stüdyo daireden 3+1 daireye kadar 24 farklı daire seçeneği yer alan projede lansman öncesi yüzde 15 satış yapıldı. Projelerinin E5’e 150 metre mesafede yer aldığını söyleyen Gül Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, yatırımcıya en az yüzde 50 prim vaat ettiklerini ifade etti.


ZEYTİNBURNU’NA 2 MİLYAR LİRA

Beylikdüzü, İkitelli ve Kavaklı bölgelerinde devam eden konut projeleri olduğunu söyleyen Gül, Zeytinburnu’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arsası üzerindeki 2 milyar liralık projeleri için Ocak ayında ruhsat başvurusu yapacaklarını belirtti. Gül, arsanın yanında yer alan ve 24 Kasım’da Emlak...