28 / 04 / 2024

TOG eğitim kampüsleri

TOG eğitim kampüsleri

Univa ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversite öğrencilerinin konaklamasına yönelik beklentilerini ortaya çıkaran bir araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70'i kiralık ev sıkıntısı yaşıyor.

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

TOG eğitim kampüsleri Haberi

TOG eğitim kampüsleri

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve  Univa Öğrenci Evi Kampüsleri  ortak bir araştırmaya imza attı. Araştırma, kapsamında gençlerin konaklamasına yönelik ihtiyaç haritası çıkarıldı. 18-26 yaşındaki öğrencilerin katıldığı araştırmada yaş, cinsiyet, geldiği şehir, üniversitede bulunma süresi ve bölümleri gibi özellikler dikkate alındı. Yapılan araştırma sonuçlarına göre öğrencilerin konaklama konusundaki algı, şikâyet ve beklentileri belirlendi.

Öğrenciler sosyalleşme sorunu yaşıyor

Araştırmaya göre Sakarya, Düzce, Kocaeli ve İstanbul'da bulunan erkek öğrenciler çoğunlukla devlet veya özel yurtlara ya hiç gitmeden, ya da bir süre kaldıktan sonra kendi evlerine çıkıyor. Kız öğrenciler ise daha çok devlet yurtlarını tercih ediyor. Öğrencilerin konaklama seçimlerini etkileyen en önemli unsur ise maliyet. Üniversiteli gençler yurtlarda sürekli hizmet verecek sosyal alanlar oluşturulmasını istiyor.

Öğrenciler ev tutarken ekstra maliyeti göze almak zorunda kalıyor

Öğrencilerin konaklamaya yönelik...