11 / 05 / 2024

togo kuleleri inşaatı

togo kuleleri inşaatı

Danıştay 6. Dairesi tarafından TOGO Kuleleri inşaatının yer aldığı parselde üzerindeki imar değişikliğinin iptaline ilişkin kararı onadı.

AKP'den Togo Kuleleri açıklaması!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili konuştu. İşte Ömer Çelik'in o açıklamaları...

TOGO Kuleleri için flaş gelişme! İhale öncesi yargıdan dur kararı!

TOGO Kuleleri için flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte TOGO Kuleleri ile ilgili yaşanan o gelişmenin tüm detayları...

TOGO Kuleleri inşaatının bulunduğu parseldeki imar değişikliği iptal edildi!

Danıştay 6. Dairesi tarafından TOGO Kuleleri inşaatının yer aldığı parselde üzerindeki imar değişikliğinin iptaline ilişkin kararı onadı.

Türkiye ile TOGO arasındaki ticaret hacminin 96 milyon doları inşaat ve gıdadan!

Türkiye ile Togo arasındaki karşılıklı ticaret hacmi yaklaşık 106 milyon dolar seviyesinde. Bunun 96 milyon dolarını gıda ve inşaat ürünleri oluşturuyor.

Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasındaki rüşvet krizinin arkasında ne var?

CHP'li Sinan Aygün, Togo Kuleleri inşaatı için Mansur Yavaş’ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti. Konu hakkında açıklamalar yapan Gazeteci-yazar Emin Pazarcı, "Önümüzdeki günlerde bu konu çok tartışılacak gibi, işin arkasında siyasi husumet var." dedi.

Sinan Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde iddiaları yanıtladı!

Eski CHP Milletvekili, eski Ankara Ticaret Odası Başkanı ve mühürlenen Togo Kuleleri inşaatının müteahhidi Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde, inşaatın mühürlenmesi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi... 

İnşaatı mühürlenen Sinan Aygün ve Mansur Yavaş polemiği!

Eski CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatının mühürlenmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibinin kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etmişti. Yavaş ve Aygün arasında sular durulmadı...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

togo kuleleri inşaatı Haberi

togo kuleleri inşaatı

Danıştay 6. Dairesi'nce TOGO Kuleleri inşaatının yer aldığı parselde üzerindeki imar değişikliğinin iptaliyle ilgili Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesi tarafından verilen kararı onadı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz 2016 tarihinde, Çankaya Karakusunlar Mahallesi'ndeki taşınmazla ilgili 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliklerini onaylayarak, bahsedilen parsel üzerinde inşaat emsalinin yükseltilmesiyle ilgili karar almıştı.

Emsalin yükseltilmesine karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davanın ardından Ankara 17. İdare Mahkemesi, emsal artışını şehircilik plan ve esaslarına aykırı olduğu nedeniyl,e 6 Nisan 2018 tarihinde iptal etmiş, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesi de yerel mahkeme tarafından verilen iptal kararını hukuka uygun bulup, istinaf isteğini reddetmişti.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesi'nin verdiği kararda, dava konusu imar planı değişikliğinde...