03 / 05 / 2024

tohum desteği yattı mı

tohum desteği yattı mı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere bir dizi yardımlar yapılıyor. Bu yardımlardan biri de sertifikalı tohum desteği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Çiftçiler aman dikkat! Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme! 

Binlerce çiftçi, 2023 mazot ve gübre desteğinin hesaplara yatacağı tarihi dört gözle bekliyor. Peki mazot gübre desteği hesaplara ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

2023 Haziran ayı mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Haziran ayı mazot ve gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilmektedir. Vatandaşlar, haziran ayı mazot gübre desteği ödeme tarihi sorgulamaya başladı. Peki Haziran ayı mazot gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Tarımsal destekler ne zaman yatacak? Mazot gübre destek ödemesinde son dakika! 

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere verilen mazot gübre desteğindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Tarımsal destekler ne zaman yatacak?

Aile Bakanlığı sosyal ekonomik desteği paralarını peş peşe yatırdı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Sosyal Ekonomik Desteği (SED) ödemeleri hesaplara yattı. Peki, SED ödemelerinden kimler faydalanıyor? SED ne kadar? İşte detaylar...

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Çiftçiler şimdi kontrol edin! Mazot ve gübre destek ödemesi bu illerde yattı! Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesi ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Çiftçiler peş peşe açıklandı! Mazot gübre desteği sorgulama 2023!

'Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? 

Çiftçilerin mazot ve gübre desteği yattı mı? İl il mazot gübre ödemesinde son dakika! 

Çiftçilerin mazot ve gübre desteği yattı mı? İl il mazot gübre ödemesinde son dakika! İşte mazot gübre desteği ile ilgili merak edilen son dakika gelişmeleri...

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? Hemen bu açıklamalara bakın! 

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? Hemen bu açıklamalara bakın! İşte konuyla ilgili merak edilenler...

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesini merakla bekliyordu. Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

tohum desteği yattı mı Haberi

tohum desteği yattı mı

Çiftçi Kayıt Sitemine kayıtlı olan kişilere sertifikalı tohum desteği veriliyor. Bu destek dekar başına ödeniyor.  Cumhurbaşkanlığı Kararı ile bazı ürünlerde çiftçilere ek girdi desteği sağlanırken, sertifikalı tohum desteğinde ise artış öngörülüyor. 

Bu destek, 2021 üretim yılı için arpa, buğday, çavdar, tritikale, yulaf, çeltikte dekar başına 16 TL, aspirde 5 TL, nohut ve kanolada (kolza) 20 TL, susamda 4 TL, kuru fasulye, mercimek ve yoncada 30 TL, patateste 100 TL, fiğ, yem bezelyesi, korunga ve soyada 22 TL, yer fıstığında ise 17 TL olarak 2022 bütçesinden ödenecek.

Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar?

Cumhurbaşkanlığının 11 Mart tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Kararı ile 2022 üretim yılında bu ürünlerden sadece; arpa, buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve çeltikte sertifikalı tohum kullanım desteği dekar başına 8 lira...