07 / 05 / 2024

tok idüşük gelirlilere konut

tok idüşük gelirlilere konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Başkentte düşük gelirlilere 10 bin lira peşinatla konut satışına başladı. Düşük gelirli vatandaşlar için Altındağ Başpınar'da 338 konutu satışa çıkarıldığı belirtildi.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Uygulaması projesindeki 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları..

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin ihalesi 31 Mayıs'ta!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine inşa edilecek yeni binanın ihalesinin 31 Mayıs’ta yapılacağını söyledi.

TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi!

İzmir Kınık Belediye Başkanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen TOKİ İzmir Kınık projesi kapsamında 276 konut satışa çıkarıldı. TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi.

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvurusu için bugün son gün!

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvurusu için bugün son gün olarak belirlendi. Toplamda 276 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ İzmir Kınık projede konut tipleri 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ İzmir Kınık'ta son başvuru günü 20 Mayıs!

TOKİ İzmir Kınık son başvuru günü 20 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru bedellerinin 4 bin liradan başladığı projede ödemelere göre 120 aydan 216 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ İzmir Kınık Konutları'na başvurularda son 1 hafta!

İzmir Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, TOKİ'nin Kınık'ta gerçekleştireceği proje için başvuruların bitmesine son 1 hafta kaldığını açıkladı.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük Merkez'e 1004 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Karabük Merkez kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1004 kişilik yurt binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 30 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru!

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu'ya 579 adet konut yaptıracak!

TOKİ Karabük ili, Safranbolu ilçesi 579 adet konut ve 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 14 Haziran 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Türkiye'nin küresel bir markası oldu!

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor.TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.

TOKİ İzmir Kınık projesi tanıtıldı!

Kınık'da yapılması planlanan 276 toplu konut projesi, TOKİ yetkilileri, Kınık Kaymakamı Fatih Oktay Sözer, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Kınıklı vatandaşlara tanıtıldı.

tok idüşük gelirlilere konut Haberi

tok idüşük gelirlilere konut

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, piyasa koşullarında konut sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Altındağ Başpınar'da 338 konutu satışa çıkarıldığı belirtildi.


Toplam 10 bin lira peşin, 120 aya varan vade seçenekleriyle, 99 bin liradan fiyatlarla satışa sunulacak konutların başvurularının, 22 Eylül Pazartesi günü yapılacağı ifade edilen açıklamada, konutların kura yöntemiyle alıcıya sunulacağı kaydedildi.


Taksitle satılacak


Açıklamada, kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:


"Konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. 99 metrekare büyüklüğünde 158 adet 2+1 niteliğindeki konut 99 bin liradan, 124 metrekare büyüklüğündeki 180 adet 3+1 niteliğindeki konut ise 125 bin 937 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.


Konutlar için başvurular Halk Bankası'nın yetkili şubeleri tarafından 22 Eylül-24 Ekim 2014...