04 / 05 / 2024

tokat Başçiftlik meydan projesi ne zaman bitecek

tokat Başçiftlik meydan projesi ne zaman bitecek

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu!

Satışların geçtiğimiz günlerde başladığı Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu. Projede 375 konut ve 150 adet ticari ünite yer alıyor.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Ordu Köprübaşı Meydanı için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Altınordu ilçesi Köprübaşı mevkiine meydan müjdesi vermesinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi, Bülbül Dere’sinde zemin etüdü çalışması gerçekleştirdi.

Ordu Köprübaşı'na meydan müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nin yayalaştırılması kapsamında Barbaros Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Köprübaşı mevkiine meydan yapacaklarını söyledi.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Saraybosna Başçarşı Meydanı yenilendi!

Bosna Hersek’ijn başkenti Saraybosna’daki 500 yıllık tarihi Başçarşı, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış öncesi Bursa’dan gelen semazenler Başçarşı Meydanı’nda sema gösterisi düzenledi.

Denizli Kocapınar meydanına kavuştu!

Kent merkezinin yanında ilçe yatırımlarına da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Başçiftlik Meydan Projesi hayata geçiyor!

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı. İlçeye farklı bir görünüm kazandıracak projenin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

tokat Başçiftlik meydan projesi ne zaman bitecek Haberi

tokat Başçiftlik meydan projesi ne zaman bitecek

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, belediye meclis üyeleri, Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Yılmaz, Esenyurt Tokat Başçiftlik Dernek Başkanı İbrahim Beyazıt ve Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Koordinatörü Saffet Gümüş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Ziyaret programında 1 Kasım seçimleri ve gündeme dair sohbet edilirken Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel kendi ilçesindeki eksik ve ihtiyaçları dile getirdi. Başçiftlik ilçe meydanı için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ndan destek talebini Başkan Kadıoğlu geri çevirmedi.


“Güzel bir meydan olacak”

Tokat’ın Başçiftlik İlçe meydan projesine destek olacağını dile getiren Başkan Kadıoğlu, “ Vatanımızın dört bir köşesine hizmet götürdüğümüz gibi Tokat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. Başçiftlik’teki hemşerilerimize selam olsun....