02 / 05 / 2024

Tokat Belediyesi tedbir kararları

Tokat Belediyesi tedbir kararları

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Güngören Belediyesi'nden risk taşıyan binanın tahliye edilmesi açıklaması!

Güngören Belediyesi, Güngören'de yıkılma riskine karşı boşaltılan bina ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, binanın tedbir amaçlı boşaltıldığı belirtildi.

Tokat'a yeni nesil sanayi sitesi müjdesi!

Tokat Belediyesi ve Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bölgede ilk olacak yeni nesil sanayi sitesi kurulacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projeyle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Tokat Zile'de 9.3 milyon TL'ye satılık 38 gayrimenkul!

Tokat Zile Belediyesi, Nakkaş Mahallesi Atayolu Caddesi Altınpark sitesinde bulunan belediyeye ait 3 adet depolu asma katlı dükkan 3 adet dubleks mesken 32 adet meskeni ihale ile satıyor...

Tokat'taki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki metruk binaları yıkan Tokat Belediyesi Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki görüntü kirliliğine neden olan binayı da yıktı.

Tokat'a 40 öğrencilik yurt inşa ediliyor!

Tokat’ta Almus Belediyesi tarafından kış sezonunda üniversite öğrencilerinin yaz sezonunda ise tatilcilerin barınma sorununu çözmek maksadıyla başlatılan motel inşaatında sona gelindi.

Tokat Belediyesi tedbir kararları Haberi

Tokat Belediyesi tedbir kararları

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu önderliğinde gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında kentte faal olarak hizmet veren esnaflarla ilgili kararlar alındı. Alınan kararları esnaflara duyurmak için Belediye Sosyal tesislerinde esnaf odalarının temsilcilerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Milliyet'te yer alan habere göre, ülke genelinde alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında Tokat Belediyesi olarak esnafın yanında olduğundan bahseden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Meclis üyelerimizle aldığımız kararları 5-6 aylık zaman dilimi için aldık, süreç devam ederse ikinci bir karar alabiliriz” ifadelerini kullandı.

Belediye olarak birçok katkı verdiklerini ve meclis toplantısında tüm meclis üyeleriyle oy birliği sağlayıp bazı kararlar aldıkların anlatan Eroğlu, “Özel halk otobüsçülerimizin aylık vermiş olduğu kiralar var, Çekenli İş Merkezinde faaliyet gösteren kooperatiflerimizin bize ödediği kiralar var. Yine terminalimizdeki seyahat acentaları ve esnafımızın bizlere ödediği kiralar...