08 / 07 / 2024

tokat cami ve köprü temeli

tokat cami ve köprü temeli

Karşıyaka Mahallesi Büyük Tokat Oteli yanında bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu köprüsü ek inşaatı ile aynı yerde 3 bin 318 metrekarelik alanda yapılacak ve 3 bin kişi kapasiteli caminin temel atma töreni yapıldı...

Tokat, Malatya ve Çanakkale'de 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satış ilanları!

Milli Emlak, Tokat, Malatya ve Çanakkale'de yer alan 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

TOKİ Tokat 296 konut ihalesi bugün!

Tokat İli Turhal İlçesi Kayacık Mahallesi 296 Adet Konut 100 Kişilik Cami ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Turhal 296 konut ihalesi yarın!

Tokat İli Turhal İlçesi Kayacık Mahallesi 296 Adet Konut 100 Kişilik Cami ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 296 yeni konut müjdesi!

Tokat İli Turhal İlçesi Kayacık Mahallesi 296 Adet Konut 100 Kişilik Cami ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

tokat cami ve köprü temeli Haberi

tokat cami ve köprü temeli


Tokat'ta cami ve köprünün temeli düzenlenen törenle atıldı.


Karşıyaka Mahallesi Büyük Tokat Oteli yanında bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu köprüsü ek inşaatı ile aynı yerde 3 bin 318 metrekarelik alanda yapılacak ve 3 bin kişi kapasiteli caminin temel atma töreninde konuşan  Karşıyaka Merkez Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Samur, "Camimiz 2 bin kişi iç ve bin kişi dışarıda namaza kılabileceği kapasitede. 4 minareli ve 8 şerefeli Tokat'ın ilk camisi olacak. Bin 224 metre kare oturma alanında inşa edilecek. Camimizin inşaatı yaptığımız hesaba göre hesaplara göre 4 milyon TL'ye mal olacak" diye konuştu.


Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Karşıyaka bölgesinde nüfusun 60 bin civarında  olduğunu belirterek, "Zamanında ihtiyaç olan ancak bundan 7-8 yıl önce tek şerit olan yapılan köprülerimiz artık Karşıyaka'da...