19 / 05 / 2024

Tokat Cemalettin Mahallesi yol çalışmaları

Tokat Cemalettin Mahallesi yol çalışmaları

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Tokat halkının isteği üzerine Cemalettin Mahallesi Dere Sokak üzerinde parke çalışmalarına başladı. Cemalettin Mahallesi Dere Sokak'ın parke çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması öngörülüyor.

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 15 Nisan'da!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi, Reşadiye İlçesi Osmaniye Mahallesi ve Turhal İlçesi Osmangazi Mahallesi 16’şar Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Tokat'ta 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat Merkez Kaleardı Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon 954 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Tokat Cemalettin Mahallesi yol çalışmaları Haberi

Tokat Cemalettin Mahallesi yol çalışmaları

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Cemalettin Mahallesi Dere Sokak’ta vatandaşlarımızın isteği üzerine parke çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için gayret ediyoruz, her şey onlar için. İnşallah bayrama kadar çalışmalarımızı tamamlayarak sokağımızı halkımızın hizmetine sunacağız” diye...