20 / 05 / 2024

Tokat Esentepe yol çalışmaları

Tokat Esentepe yol çalışmaları

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ın alt yapısını yenilemek için çalışmalara başladı. Belediye bu kapsamda Esentepe Mahallesi Fatih Caddesi 13. Sokakta asfaltlama çalışması, Bahçelievler Mahallesi Ağbayır mevkiinde yeni yol açıyor.

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

İskenderun'da asfaltsız yol kalmayacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Tokat Esentepe'nin çehresi değişiyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ın alt yapısını yenilemek için çalışmalara başladı. Belediye bu kapsamda Esentepe Mahallesi Fatih Caddesi 13. Sokakta asfaltlama çalışması, Bahçelievler Mahallesi Ağbayır mevkiinde yeni yol açıyor.

Tokat Büyükbeybağı'da 15 yıllık bina yıkıldı!

Tokat Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’ndeyer alan yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorununun çözülmesi ardından yıkıldı.Yol, alt yapı ve zemin dolgu malzeme seriminin ardından sıcak asfalt dökülerek trafiğe açılacak.

Sakarya Serdivan Esentepe Mahallesi’nde çöken yol onarıldı!

Serdivan Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde çökme sonucu hasar gören yolu yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından yolun altında kalan ve heyelan riski taşıyan alan ise rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ağaçlandırıldı.

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bursa Teknik Üniversitesi yol çalışmaları başladı!

Kestel Belediyesi'nce Esentepe Mahallesi alt kısmında bulunan Mandıras Köprüsü yanından başlayarak Bursa Teknik Üniversitesi alanına kadar uzanan 20 metrelik yol için çalışmalara başlandı.

Tokat'a alternatif yol yapıldı!

Tokat'ta yaşayan çiftçi Hasan Tosun (32), 6 bin kişinin yaşadığı alana giden bir yolu, "Tapulu arazim" diyerek kapattı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatı ile sadece 24 saat içinde alternatif yol yapıldı.

Tokat'ta yol genişletme çalışmaları yapılıyor!

Tokat’ta eski devlet hastanesinin yerine yapılarak geçen yıl hizmete sunulan 50 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanında bulunan tek şeritli yolun genişletilmesi için çalışma başlatıldı.

Tokat'ta imar ile ilgili yol haritası belirlendi!

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Başkanlığında, Tokat’taki mimarlar, müteahhitler, inşaat mühendisleri ve yapı denetimcileri bir araya geldi.

Tokat'ta TOKİ yolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor!

Doğukent Mahallesi’nde uzun yıllardır yol sorunu yaşayan TOKİ bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmaları Başkan Yardımcısı Osman Altınorudu ile birlikte yerinde inceledi.

Zincirlikuyu Esentepe'de yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İş dünyasının kalbi Zincirlikuyu’da tamamlanmayan yol çalışmaları, çevre halkının şikayetlerine neden oluyor. Esentepe Mithat Uluünlü Sokak’ta köstebek çukuruna dönen yollar, vatandaşları bezdiriyor.

Tokat Esentepe yol çalışmaları Haberi

Tokat Esentepe yol çalışmaları

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  Esentepe Mahallesi Fatih Caddesi 13. Sokakta devam eden asfalt hazırlık, Topçam Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi'nde altyapı, Bahçelievler Mahallesi Ağbayır mevkiinde yeni yol açma ve taş duvar, Bahçelievler Mahallesi Nur Caddesi'nde taş duvar ve yol genişletme, Geksi Deresi peyzaj ve düzenleme, Altıyüzevler Mahallesi Yeşilırmak kenarında 2 Km’lik ana kollektör hat yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.


Altıyüzevler Mahallesi Yeşilırmak kenarında Kültür Sarayı ile Sebze ve Meyve Hali arasındaki alanda yeni ana kollektör hattı...