03 / 05 / 2024

tokat eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılacakmı

tokat eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılacakmı

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Eskişehir Kadın Sağlığı Danışma Merkezi açıldı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü ve Birleşmiş Milletler (BM) Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından inşa edilen Kadın Sağlığı Danışma Merkezi hizmete açıldı.

Edirne'deki eski vali konağı kadın merkezi oluyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre önce mülkiyeti Edirne Belediyesi’ne geçen Eski Vali Konağı’nın kadın merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi.

Bakırköy Kadın Doğum Hastanesi arsasının planları yargıya taşındı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy eski Kadın-Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi alanının planlarına Bakırköy Belediyesi olarak itiraz ettiklerini ifade ederek konuyu idari yargıya taşıdıklarını belirtti.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nisan'da açılacak!

Giresun'da yapımına 2011 yılında TOKİ tarafından başlanılan 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bir türlü tamamlanıp hizmete açılamadı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun eski binasının çatısına bahçe yapıldı!

Tescilli kültür varlığı ve birinci derece tarihi eser olan Tepebaşı’ndaki ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun eski binasının çatısındaki havuz kaldırıldı, yerine bahçe yapıldı

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Afyon kadın doğum ve çocuk hastanesi incelendi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Ocak 2016 tarihinde hizmete giderecek olan kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulundu.

tokat eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılacakmı Haberi

tokat eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılacakmı


Tokat’ta kamuya ait eski hastane ve sağlık ocaklarının deprem yönünden güçsüz olduğu kararına istinaden yıkım kararı verildi.


Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından karara istinaden hurda karşılığında yıkım ihalesi yapıldı. İhale kapsamında ayrıca Merkez Verem Savaş Dispanseri ile Turhal ve Erbaa Eski 1 Nolu Sağlık Ocağı binalarının da yıkım ihalesi yapıldı. Söz konusu eski hastane ve sağlık ocaklarının yıkım işlemlerinin kısa sürede başlayacağı öğrenildi. Yıkılacak binaların yerine yapılacak olan yatırımların ise Sağlık Bakanlığı tarafından değerlendirileceği kaydedildi.


Öte yandan Karşıyaka Mahallesi'nde 1977 yılında temeli atılarak 1988 yılında hizmete açılan Tokat Kadın...