19 / 05 / 2024

tokat Gümenek Mesire Alanı

tokat Gümenek Mesire Alanı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, engellilerin ulaşım sorununa yönelik “Engelli Taksi” projesini hayata geçireceklerini ifade ederek, “Engellilerimizin ulaşım talepleri doğrultusunda evlerinden onları alacağız ve gitmek istedikleri yere götürüp getirece

Prof. Dr. Naci Görür, Tokat depreminden sonra açıklama yaptı! Artık harekete geçilmesi lazım...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'taki depreminden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şunları söyledi; "Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi" diyerek artık harekete geçilmesi gerektiğini açıkladı.

Naci Görür Tokat depremi için uyarmıştı! Kaderi Maraş ve Hatay gibi olacak!

Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından, Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Depremin ardından deprem profesörü Naci Görür'den açıklama geldi. 

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

1 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın almak veya satmak isteyenler için güncel altın fiyatları belli oldu. Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın, çeyrek altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

SGK Tokat'taki 79 adet iş yerini satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Tokat Turhal'da bulunan  79 adet iş yerini 9 milyon 54 bin TL'ye satışa çıkardı. 

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi, Reşadiye İlçesi Osmaniye Mahallesi ve Turhal İlçesi Osmangazi Mahallesi 16’şar Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Kaleardı Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Mahmutpaşa Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Soğukpınar Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak.

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hünerci tarafından kuruldu.

tokat Gümenek Mesire Alanı Haberi

tokat Gümenek Mesire Alanı


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, engellilerin ulaşım sorununa yönelik “Engelli Taksi” projesini hayata geçireceklerini ifade ederek, “Engellilerimizin ulaşım talepleri doğrultusunda evlerinden onları alacağız ve gitmek istedikleri yere götürüp getireceğiz” dedi.


Tokat Valiliği, Tokat Belediye Başkanlığı ve Tokat Kent Konseyi iş birliğinde, Engelliler Haftası dolayısıyla Gümenek Mesire Alanı’nda piknik düzenlendi. Piknikte zihinsel ve bedensel engelliler, müzik eşliğinde gönlünce eğlendi. Vali Mustafa Taşkesen, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı etkinlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, engelli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bol bol fotoğraf çektirip, engellilerle kısa süre sohbet eden Başkan Eroğlu, engellileri anlamak ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak gerektiğini ve engelli dostu bir belediye oluşturacaklarını söyledi. Engelli dostu bir Tokat Belediyesi olma anlamında olumlu adımlar atacaklarını...