20 / 05 / 2024

Tokat kent estetik çalışmaları başladı

Tokat kent estetik çalışmaları başladı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şehrin görüntüsünü yeniden çizmek amacıyla kent estetik çalışmalarını göreve geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde başlattığını ifade etti.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Kanal Tokat Projesi uluslararası idealkent ödülüne layık görüldü!

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

Yatay mimariyi estetik anlayışıyla şekillendireceğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada, "Kent hayatının her alanına olumlu etki yapacak çalışmalar, medeniyet tasavvurumuzun estetik mimarisinden alacağımız referanslarla yatay mimari anlayışımızı şekillendireceğiz" dedi.

Niksar'da kent pak çalışmaları sürüyor!

Tokat'ın Niksar ilçesinde eski Devlet Su İşleri Bölgesi'nde yapımına başlanan Kent Park için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat Karşıkent Reşadiye Cemevi ve Kültür Merkezi açıldı!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde cemevi ve Kültür Merkezi açılışı törenle yapıldı. Açılışa katılanlara keşkek ikramı yapıldı.

Tokat Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1. Mahmut döneminde yaptırılan Paşa Han, sahibi tarafından internetten 6 milyon 500 bin liraya satılığa çıkarıldı. Zararlızade Mehmet Paşa tarafından 1752'de yaptırılan, kent merkezindeki Paşa Han, bakımsızlıktan yıprandı.

Samsun Büyükşehir'den binalara estetik dokunuş!

Samsun Büyükşehir Belediyesi inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte Kent Estetik Kurulu’nun aldığı kararlar doğrultusunda boyanması ve tamir edilmesi planlanan binalarda çalışmalara başladı.

Büyükçekmece'de kentsel estetik seferberliği başlıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlatıyor. "Kentsel Estetik" projeleri ilçenin tarihi ve kültürel kent dokusuna uygun olarak gerçekleştirilecek.

Karamürsel Kent Meydanı çalışmaları hızlandı!

Karamürsel’de kent meydanı projesi devam ediyor. 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı projesi tamamlandıktan sonra ilçe estetik bir görünüme kavuşacak.

Kent Estetik Kurulu Ayvacık’ta incelemelerde bulundu!

Ayvacık merkezinde bulunan binaların modernleştirme çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapmak için ilçeye giden Kent Estetik Kurulu üyeleri çalışmaların yapılması planlanan sokakları gezdiler.

Karamürsel Kent Estetiği Projesi tamamlandı!

Karamürsel Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Estetiği Projesi kapsamında D-130 güzergahı üzerinde yapılan çalışmalar bir süre önce tamamlanmıştı. Yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Karamürsel, daha estetik bir görünüme kavuştu.

Tokat Niksar Kent Vadi projesinde geri sayım başladı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde 2016 yılında yapımına başlanması planlanan “Niksar Kent Vadi” projesinde geri sayım başladı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’a nefes aldıracak proje olan Kent Vadi projesinin yapımına 2016 ilk yarısında yapılacağını

Samsun Kuş Cenneti'ne estetik dokunuş!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ne giden yollardaki estetiği bozan binaların boyanması, onarılması ve yol güzergahında yapılacak estetik düzenlemeleri görüşmek için deltada bir araya geldi.

Tokat kent estetik çalışmaları başladı Haberi

Tokat kent estetik çalışmaları başladı

Tokat tarihini gün yüzüne çıkarmak, tüm değerleri gibi tarihini yeniden keşfetmek için Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu başkanlığında faaliyetlerini yürüten Tokat Belediyesi şehrin dokusunu yeniden çiziyor. 


Modern şehircilik anlayışını bir adım daha ileriye götüren Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yönetişim vurgusunu belediyecilik hizmetlerine uygulamak, şehri birlikte yönetmek için vatandaşlarla her ortamda bir araya gelerek, vizyon projelerin gözdesi Tokat'ta etkili iletişim sağlayamaya devam ediyor. Eşsiz kent değerlerini avantaja dönüştüren Tokat Belediyesi ile Tokat, hizmette altın yıllarını yaşıyor. Yıllardır ihmal edilen, alt yapısı mağdur olan mahallelerde kısa süre içerisinde yapılan planlamalar ile gelecek yüz yıllara hitap edecek kesin çözümler uygulanmaya başlandı. İl genelinde; su, kanalizasyon ve diğer altyapıdan kaynaklanan sorunlar bir bir ortadan kaldırılırken; Devegörmez, Perakende, Mahmutpaşa ve Esentepe Mahallelerinde altyapı...