09 / 05 / 2024

Tokat'ta kentsel estetik çalışmaları başladı!

Tokat'ta kentsel estetik çalışmaları başladı!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şehrin görüntüsünü yeniden çizmek amacıyla kent estetik çalışmalarını göreve geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde başlattığını ifade etti.



Tokat tarihini gün yüzüne çıkarmak, tüm değerleri gibi tarihini yeniden keşfetmek için Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu başkanlığında faaliyetlerini yürüten Tokat Belediyesi şehrin dokusunu yeniden çiziyor. 


Modern şehircilik anlayışını bir adım daha ileriye götüren Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yönetişim vurgusunu belediyecilik hizmetlerine uygulamak, şehri birlikte yönetmek için vatandaşlarla her ortamda bir araya gelerek, vizyon projelerin gözdesi Tokat'ta etkili iletişim sağlayamaya devam ediyor. Eşsiz kent değerlerini avantaja dönüştüren Tokat Belediyesi ile Tokat, hizmette altın yıllarını yaşıyor. Yıllardır ihmal edilen, alt yapısı mağdur olan mahallelerde kısa süre içerisinde yapılan planlamalar ile gelecek yüz yıllara hitap edecek kesin çözümler uygulanmaya başlandı. İl genelinde; su, kanalizasyon ve diğer altyapıdan kaynaklanan sorunlar bir bir ortadan kaldırılırken; Devegörmez, Perakende, Mahmutpaşa ve Esentepe Mahallelerinde altyapı çalışmalarında sona gelindi.


Şehrin birçok noktasında yapılan asfalt çalışmaları ile cadde ve sokakları yenileyen Tokat Belediyesi, Başkan Eyüp Eroğlu'nun göreve geldiği günden bugüne toplamda 42 km asfalt yaparak, trafiğin farklı cadde ve sokaklardan hareketini kolaylaştırıyor. Ulaşımı rahatlatmak, trafiğe köklü çözüm bulmak için bugüne kadar toplam 42 yeni yol açarak, katlı otoparkları hızla inşa ediyor. 7 Yıldır beklenen  TOKİ  yolunun asfaltını tamamlayan belediyemiz 42 mahallenin tamamına hizmet götürüyor. Mevcut imar planlarını vatandaşların lehine revize ederek inşaat sektörünün canlanmasını sağlayan Tokat Belediyesi; Bedestenlioğlu ve Derbent Mahallelerinde yaşanan tapu mağduriyetini gidererek bölgeye yapılacak planlar üzerinde titizlikle çalışmalarını yürütüyor.


VİZYON ŞEHİR PROJELERİ

Temel Belediyecilik hizmetlerinde hızlı ve kesin çözümler üreten Tokat Belediyesi, Tokatlıların yaşam kalitesini artırmak amacıyla Vizyon Şehir Projelerinden; Behzat ve Karşıyaka Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezleri, Mahalle Konakları, Semt Spor Sahaları, paranın geçmediği Sosyal Market ve Aşevi'ni hayata geçirdi. Ramazan etkinlikleri, sünnet şölenleri, kültür gezileri, çocuk parkları, Trafik Eğitim Parkı ve sportif faaliyetlerle sosyal belediyecilikte aktif rol alan belediyemiz, Tokat'ın 35 yıllık çöp sorununu çözmek için kolları sıvadı. "Tokat Aydınlanıyor, Tarih Canlanıyor" projesi ile şehrin tarihi mekanlarında adeta renk cümbüşü oluşturuldu.


ŞEHRİN DOKUSUNU YENİDEN ÇİZİYOR

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şehrin görüntüsünü yeniden çizmek amacıyla kent estetik çalışmalarını göreve geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde başlattığını ifade ederek, "İki aylık süre içerisinde; Meydan Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Behzat Parkı, Saat Kulesi ve Behzat Cami ışıklandırması ile Vali Zekai Gümüşdiş Caddesi'nde kaldırım kenarı ışıklandırmaları tamamladık. Trafo binalarımızda tarihi Tokat evlerini ve çeşitli değerlerimizi resmederek, geçmişle geleceği bir araya getirmek istedik. Yine kent estetiğini değiştirmek için; taksi duraklarımızı, simit arabalarımızı, caddelerimizdeki oturma bankalarını, çöp kovalarını şehrimizin simgesi Ak Zambak motifiyle buluşturduk. Ulaşımdan altyapıya, çevreden kültür sanata, eğitimden spora, bilgi teknolojilerinden Zabıta ve İtfaiye hizmetlerine kadar tüm birimlerde hizmet üretmeye devam ediyor. Çünkü birçok medeniyetin harmanı konumundaki Tokat ve değerli hemşehrilerim, her şeyin en güzeline ve en iyisine layık. Bu sebeple, Tokat'ı hak ettiği yatırım ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.


Habertürk



Haber Hürsöz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Eşsiz Kent değerlerini avantaja dönüştüren Tokat Belediyesi ile Tokat, hizmette altın yıllarını yaşıyor. Tokat tarihini gün yüzüne çıkarmak, tüm değerleri gibi tarihini yeniden keşfetmek için Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu başkanlığında faaliyetlerini yürüten Tokat Belediyesi şehrin dokusunu yeniden çiziyor. 

Modern şehircilik anlayışını bir adım daha ileriye götüren Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yönetişim vurgusunu belediyecilik hizmetlerine uygulamak, şehri birlikte yönetmek için vatandaşlarla her ortamda bir araya gelerek, vizyon projelerin gözdesi Tokat'ta etkili iletişim sağlayamaya devam ediyor. 


Yıllardır ihmal edilen, altyapısı mağdur olan mahallelerde kısa süre içerisinde yapılan planlamalar ile gelecek yüz yıllara hitap edecek kesin çözümler uygulanmaya başlandı. 


Tüm il genelinde; su, kanalizasyon ve diğer altyapıdan kaynaklanan sorunlar bir bir ortadan kaldırılırken; Devegörmez, Perakende, Mahmutpaşa ve Eseııtepe Mahallelerinde altyapı çalışmalarında sona gelindi. 


Şehrin birçok noktasında yapılan asfalt çalışmaları ile cadde ve sokakları yenileyen Tokat Belediyesi, Başkan Eyüp Eroğlu'nuıı göreve geldiği günden bugüne toplamda 42 km asfalt yaparak, trafiğin farklı cadde ve sokaklardan hareketini kolaylaştırıyor. 


Ulaşımı rahatlatmak, trafiğe köklü çözüm bulmak için bugüne kadar toplam 42 yeni yol açarak, katlı otoparkları hızla iıışaa ediyor. 7 Yıldır beklenen TOKİ yolunun asfaltını tamamlayan belediyemiz 42 mahallenin tamamına hizmet götürüyor. 


Mevcut imar planlarını vatandaşların lehine revize ederek inşaat sektörünün canlanmasını sağlayan Tokat Belediyesi; Bedestenlioğlu ve Derbent Mahallelerinde yaşanan tapu mağduriyetini gidererek bölgeye yapılacak planlar üzerinde titizlikle çalışmalarını yürütüyor. 


Temel Belediyecilik hizmetlerinde hızlı ve kesin çözümler üreten Tokat Belediyesi, Tokatlıların yaşam kalitesini artırmak amacıyla Vizyon Şehir Projelerinden; Belızat ve Karşıyaka Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezleri, Mahalle Konakları, Semt Spor Sahaları, paranın geçmediği Sosyal Market ve Aşevi'ııi hayata geçirdi. 


Ramazan etkinlikleri, sünnet şölenleri, kültür gezileri, çocuk parkları, Trafik Eğitim Parkı ve sportif faaliyetlerle sosyal belediyecilikte aktif rol alan belediyemiz, Tokat'ın 35 yıllık çöp sorununu çözmek için kolları sıvadı. 


"Tokat Aydınlanıyor, Tarih Canlanıyor" projesi ile şehrin tarihi mekânlarında adeta renk cümbüşü oluşturuldu. 


Şehrin görüntüsünü yeniden çizmek amacıyla kent estetik çalışmalarını göreve geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde başlatan Başkan Eroğlu; "İki aylık süre içerisinde; Meydan Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Belızat Parkı, Saat Kulesi ve Belızat Camii ışıklandırması ile Vali Zekai Gümüşdiş Caddesi nde kaldırım kenarı ışıklandırmaları tamamladık. 


Trafo binalarımızda tarihi tokat evlerini ve çeşitli değerlerimizi resmederek, geçmişle geleceği bir araya getirmek istedik. Yine kent estetiğini değiştirmek için; taksi duraklarımızı, simit arabalarımızı, caddeleriıııizdeki oturma bankalarını, çöp kovalarını şehrimizin simgesi Ak Zambak ıııotifiyle buluşturduk. 


Ulaşımdan altyapıya, çevreden kültür sanata, eğitimden spora, bilgi teknolojilerinden Zabıta ve İtfaiye hizmetlerine kadar tüm birimlerde hizmet üretmeye devam ediyor. Çünkü birçok medeniyetin harmanı konumundaki Tokat ve değerli hemşerilerim, her şeyin en güzeline ve en iyisine layık. Bu sebeple, Tokat'ı hak elliği yatırım ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 



Hürsöz Gazetesi


Geri Dön