06 / 05 / 2024

Tokat mobilya sitesi

Tokat mobilya sitesi

Tokat Organize Sanayi Bölgesi'ne Mobilyacılar ve Marangozlar Sitesi geliyor. Arsada, mobilyacılar sitesinin yapılması için faaliyetler başlatıldı.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Tokat'a yeni nesil sanayi sitesi müjdesi!

Tokat Belediyesi ve Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bölgede ilk olacak yeni nesil sanayi sitesi kurulacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projeyle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Tokat'a mobilyacılar sitesi geliyor!

Tokat Organize Sanayi Bölgesi'ne Mobilyacılar ve Marangozlar Sitesi geliyor. Arsada, mobilyacılar sitesinin yapılması için faaliyetler başlatıldı.

Tokat'a modern sanayi sitesi inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, iki yıl gibi bir sürede modern, çevreci bir sanayi sitesini inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

Tokat'a Yeşil Sanayi Sitesi ve Bilim Merkezi kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tokat'a “Yeşil Sanayi Sitesi” ve “Bilim Merkezi” kurulması için çalışma başlatacaklarını kaydetti.

HCH Hakan Yapı İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCH Hakan Yapı İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Gündoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ginza Lavinya Park Sitesi'nde kuruldu.

Tokat Sanayi Sitesi kentsel dönüşümü bekliyor!

Tokat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Halil İbrahim Yüksel, şehir merkezinde kalan sanayi sitesinin taşınması için girişimlerinin devam ettiğini söyledi. Site için alternatif yer arayışları devam ediyor.

Akba Yapı İnşaat Tekstil Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akba Yapı İnşaat Tekstil Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Sarıtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Palmiye Sitesi'nde kuruldu.

Standsan Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standsan Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadime Bilge Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Mavera Başakşehir Sitesi'nde kuruldu.

Tokat mobilya sitesi Haberi

Tokat mobilya sitesi

Tokat Organize Sanayi Bölgesi'nde 63 dönümlük arazide yapılan tahsisle birlikte mobilyacılar sitesinin yapılması için faaliyetler başlatıldı. Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda atış poligonu mevkisinde tahsisi yapılan Mobilyacılar ve Marangozlar Sitesine ait arsa üzerine yapılacak inşaatın arazi tesviye düzenleme işlemlerine başlanıldı. Sanayi sitesinde faaliyet gösteren mobilyacıların daha geniş bir çalışma alanında faaliyetlerine devam etmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında 87 adet 300'er metrekarelik kapalı alanı 150 metrekare açık alanı olan iş yerleri inşa edilecek.


Sanayi sitesinde mobilya esnafının dağınık bir şekilde faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Tokat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Veysel Biçer,"Şuanda 50 şer metrekarelik yerlerde esnaf arkadaşlarımız üretim yapıyor. Buraya geldikleri zaman mobilyacılar daha rahat faaliyet göstererek güzel işler çıkartacaktır. Ayrıca burada mobilyacılar arasındaki dayanışma ve birliktelik daha da artacak....