07 / 05 / 2024

Tokat Niksar 3.etap TOKİ başvuru

Tokat Niksar 3.etap TOKİ başvuru

1 adet konutun yalnızca alt gelir grubu vatandaşlar için kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Tokat Niksar 3.etap Alt Gelir Grubu'nda başvurular 22 Temmuz'da başlıyor...

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Orta Gelir Grubu kura sonuçları!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap 306 Konut Projesi Orta Gelir Grubu için kura bugün çekiliyor..

Niksar 4. Etap TOKİ kura sonuçları!

305 konutun satışa çıkarıldığı Niksar 4. Etap TOKİ kurası bugün çekiliyor. Kurada 2+1 daireler için 80, 3+1 daireler için ise 60 adet yedek isi belirlenecek...

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap kurası bugün çekiliyor!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamında satışa sunulmuş olan 305 konutun kurası bugün çekiliyor..

TOKİ Tokat Niksar'da 132 konutu kurayla satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap 306 adet konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 132 adet konut kura ile satışa çıkarılacak. 

Tokat Niksar TOKİ başvuruları 27 Ağustos'ta başlıyor!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap'ta yer alan 132 adet konut için başvurular 27 Ağustos'ta başlıyor.

Tokat Niksar'da 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Niksar Belediye Başkanlığı tarafından Tokat Niksar'da bulunan imar durumu konut dışı kentsel çalışma alanı olan arsa 4 milyon 394 bin TL'ye satışa çıktı.

Tokat TOKi 3. Etap'ta ikinci camii inşaatı başladı!

Doğukent Mahallesi TOKİ 3. Etap bölgesinde Tokat Belediyesi tarafından belirlenen bölgede cami yapım inşaatına başlanıldı. Törene katılan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, bölgede 2. Caminin temelini attıklarını belirtti.

Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura sonuç listesi!

Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura sonuç listesi henüz yayınlanmadı. Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Nakkaş Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Tokat Zile 2. Etap kura çekiliş tarihi!

TOKİ Tokat Zile 2. Etap'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede toplam 332 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte TOKİ Tokat Zile 2. Etap kura çekiliş tarihi...

Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Tokat Zile 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede toplam 332 konut kurayla satışa sunuluyor. Peki Tokat Zile 2. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Oyakkent Başakşehir 3.etap bu yılın sonuna kaldı!

2 yıldır beklenen Oyakkent 3. etap projesinin bu yılın ortasında başlaması planlanıyordu ancak proje yıl sonuna kaldı. Oyakkent 3.etapta 1.500 konut inşa edilecek...

TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap başvuruları! 199 bin 283 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Eskişehir – Vadişehir 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Tokat Niksar 3.etap TOKİ başvuru Haberi

Tokat Niksar 3.etap TOKİ başvuru

Başvuruların 22 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında yapıldığı TOKİ Tokat Niksar 3.etap Alt Gelir Grubu'nda 1 adet konut satılıyor.


Konutların kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Tokat Niksar 3.etapta 75.38 metrekare daire 81 bin 706 TL'den satılıyor.


Yüzde 12 peşinat verilen Tokat Niksar 3.etap TOKİ'de 240 ay taksitlendirme yapılıyor.


Detaylı bilgi için