06 / 05 / 2024

tokat Reşadiyeye Fizik Tedavi Merkezi

tokat Reşadiyeye Fizik Tedavi Merkezi

Reşadiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2017 yılı olağan genel kurulu termal otel toplantı salonunda yapıldı.

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi, Reşadiye İlçesi Osmaniye Mahallesi ve Turhal İlçesi Osmangazi Mahallesi 16’şar Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tokat'ta 292 konut için 3 bin emeklinin başvurması bekleniyor!

Türkiye Emekliler Derneği Tokat Şube Başkanı Kadir Erüre, 292 konut için 3 bin emeklinin müracaat etmesini beklediklerini dile getirdi. 

Tokat Reşadiye'ye 24 derslikli lise yapılıyor!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yapılacak olan 24 derslikli lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tokat'taki inşaat işçilerine Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi!

25 Mayıs 2015 tarih ve 29366 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Tokat'ta Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan işçilerin belgelerini verdi.

Tokat Reşadiye'ye Fizik Tedavi Merkezi yapılacak!

Reşadiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2017 yılı olağan genel kurulu termal otel toplantı salonunda yapıldı.

Reşadiye doğalgaz projesi için yer teslimi yapıldı!

Tokat Reşadiye'ye yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.

RE-PIE, AVM fonuyla 3 ayda bir kira dağıtacak!

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE ilk AVM fonlarını kurdu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

tokat Reşadiyeye Fizik Tedavi Merkezi Haberi

tokat Reşadiyeye Fizik Tedavi Merkezi

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulunda ilçeye bir fizik tedavi merkezinin ihtiyacı olduğunu dile getirildi.


1967 yılından beri hizmet veren kooperatifin genel kurul toplantısına kooperatif üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Divan başkanlığını Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi, Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan’ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddeleri okundu. Genel kurul toplantısının dilek ve temenniler bölümünde konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadım Durmaz, Reşadiye’deki termal suya dikkat çekerek,"Buradaki suyun özelliği dünyada 3 tane termal suda bulunabilen bir özellik. Bütün termal sularda belli bir oranda kanserojen madde ya da insan sağlığına zara verebilen maddeler bulunabilir. Ama Reşadiye’deki termal suyun önemi bunun en az olduğu...