26 / 08 / 2024

tokat toki başvuruları

tokat toki başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli Mahallesi projesinde yer alan 33 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Tokat 3. Bölge Konut başvuruları! 154 bin 327 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tokat 3. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 31 Mart 2014 tarihine kadar Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Tokat 2019 başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

TOKİ Tokat 2019 başvuruları 2 Mayıs 2019 tarihi itibariyle başlıyor. Projede toplam 20 adet konut bulunuyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvurular 2 Mayıs tarihinde başlıyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 436 adet konut bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli başvuruları 10 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje için başvurular 10 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Tokat Erbaa başvuruları başladı!

2 oda 1 salon konutların yer altığı Tokat Erbaa projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tokat Niksar başvuruları başladı!

TOKİ Tokat Niksar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle satışa çıktı.

Tokat Niksar TOKİ başvuruları 27 Ağustos'ta başlıyor!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap'ta yer alan 132 adet konut için başvurular 27 Ağustos'ta başlıyor.

Niksar TOKİ başvuruları başlıyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinde yapım çalışmaları hızla devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular 27 Ağustos’ta başlayacak. 

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

tokat toki başvuruları Haberi

tokat toki başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli Mahallesi projesinde toplam 33 adet konut mevcut.

Başvuruların bugün itibariyle başladığı TOKİ Tokat Merkez Dedeli 2020 projesindeki konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ Dedeli 2020 projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Tokat 2020 projesinde konut fiyatları 277 bin 331 TL ile 309 bin 458 TL arasında değişiyor.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Tokat Dedeli projesi için ödenecek peşinat bedeli 69 bin 332 TL'den başlıyor, 77 bin 364 TL'ye kadar yükseliyor.

En düşük taksit bedelinin 1.733 TL, en yüksek taksit bedelinin 1.934 TL olarak belirlendiği proje için 120 ay vade sağlanıyor.