20 / 05 / 2024

tokat yeni terminal projesi

tokat yeni terminal projesi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,Tokat'ın çehresini değiştirecek vizyon projelere imza atacaklarını ve modern bir şehir stadyumu kazandıracaklarını ifade etti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

tokat yeni terminal projesi Haberi

tokat yeni terminal projesi

Tokat'ta yaşam kalitesini arttıracak önemli vizyon projeleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sosyal belediyecilikte örnek olacaklarını söyledi. Tokat'ta gerçekleştirilecek vizyon projeleri sıralayan Başkan Eroğlu, ilçenin önemli sorunlarına neşter vuracaklarını vurguladı. Eroğlu vizyon projeleri şöyle sıraladı:


KANAL TOKAT İLE CAZİBE MERKEZİ 


Uzun yıllardan beri hayal olarak değerlendirilen düşünceler bu proje ile hayata geçirilecek. Yeşilırmak'ın Tokat halkına ve turizmine kazandırılması amacıyla, ırmağın belirli bir kısmında şişirme tekniği ile ırmak seviyesi aynı düzeyde tutulacak, durgunlaştırılacak ve akı debisi kontrol altına alınacaktır. Akı debisi kontrol altına alınan su üzerinde kayıkla gezinti yapılabilecektir. Irmak kenarında rekreasyon (eğlen-dinlen) alanı oluşturulacak, kent dokusuna uygun, karşılıklı dinlenme mekanları, gezi, koşu ve bisiklet yolları hazırlanacak, Yeşilırmak bir cazibe merkezi haline getirilecektir. 


MODERN BİR KENT PARK YAPILIYOR


Devlet...