05 / 05 / 2024

tokatın çehresi

tokatın çehresi

Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Kaya.'Kaledibi kentsel dönüşümü ile Tokat'ın çehresini değiştiriyoruz' dedi.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Tokat'taki 500 yıllık yapıya turistler akın ediyor!

Tokat’ın Zile ilçesinde Osmanlı Dönemi’nde inşa edilen mülkiyeti Bıyıklı İbrahim Ağa Vakfı’na ait Yeni Hamam’ın giriş kapısının üzerinde bulunan ’kuş sarayı’, yerli- yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Tokat'ın değeri kentsel dönüşümle artacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sanayi esnafıyla buluştu. Eroğlu, toplantıda kentsel dönüşümle gayrimenkullerin ve dükkanların değer kazanacağını söyledi.

Tokat Erbaa Stadı'nın temeli atıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayata geçirilen yeni stadın temeli atıldı. Erbaa Stadı'nın ihalesi 17,5 milyon liraya yapıldı. 

Tokat Erbaa'nın çehresi değişecek!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, bölgede önemli bir merkez olmasını planlanan ilçenin Cumhuriyet Meydanı ile çehresinin değiştiğini dile getirdi. 

Kanal Tokat'ın 1. Etabı'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Kanal Tokat Projesi kapsamında devam eden peyzaj çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Tokat Reşadiye'ye 24 derslikli lise yapılıyor!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yapılacak olan 24 derslikli lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Diyarbakır'ın çehresi değişiyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Cumali Atilla, kentin geri düzeyde kalan hizmetlerini yepyeni bir hale getiriyor. Diyarbakır'ın çehresini değiştiriyor...

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Tokat'ta HES inşaatı sırasında tarihi kalıntılar bulundu!

Tokat'ın Zile ilçesinde HES inşaatı alanında tarihi buluntulara rastlandı. Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Çakır, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

tokatın çehresi Haberi

tokatın çehresi

Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Kaya, 'Kaledibi kentsel dönüşümü ile Tokat'ın çehresini değiştiriyoruz' dedi.


Tokat'ta 6306 Sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun 31.05.2013 tarihli ve 28309 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu kanun kapsamında Tokat Valiliği ve Çevre Şehircilik îl müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, Tokat Kaledibi Mevkiinde 117.625,337 metre kare büyüklüğündeki bir alan Bakanlar kurulundan geçmek suretiyle 02.09.2013 tarihli ve 28732 sayılı Resmi Gazetede riskli alanlar olarak ilan edilmiştir. 


Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Kaya konuyla ilgili, 'Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından söz konusu riskli alanlarda kentsel tasarım ve planlama çalışmaları devam etmektedir.


Bu kapsamda hazırlanacak olan plan ve kentsel projeler ile; mevcut imar planında da gösterilen yolların açılması, açılacak bu yeni yollarla şehir...