15 / 05 / 2024

Tokatta TOKİ yolu

Tokatta TOKİ yolu

Doğukent Mahallesi’nde uzun yıllardır yol sorunu yaşayan TOKİ bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmaları Başkan Yardımcısı Osman Altınorudu ile birlikte yerinde inceledi.

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

Gaziantep İpek Yolu dönüşüm projesi TOKİ'ye verilecek!

Yaklaşık 10 yıl önce başlayan ancak çok yavaş ilerleyen ‘İpek Yolu kentsel dönüşüm’ projesinde yeni bir safhaya geçildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bölgeyi TOKİ’ye vereceklerini kaydetti.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesiyle 1.255 konut yolda!

Ankara Şenyuva Mahallesi'nde inşa edeceği Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinin tüm detayları netleşti. TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinde 1.255 adet konut, 3 adet ünite merkezi, 2 adet kreş ve 1 adet ticaret merkezi yapılacak.

Kırklareli TOKİ yolu ıhlamur kokacak!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, TOKİ yolu orta refüjünde ıhlamur ağaçları toprakla buluşturuluyor.

Kuzey Ankara protokol yolu projesinin detayları belli oldu!

TOKİ, Kuzey Ankara Kent Girişi Protokol Yolu projesinin detayları belli oldu. 63 adet konut ve 1 adet ünite merkezinden oluşan, Altındağ Şenyuva Mahallesi'nde yer alcak proje 59 bin 154 metrekare alanda inşa edilecek.

Orhangazi Hastane projesi içinde kalan TOKİ yolu yeniden açılıyor!

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

Tokatta TOKİ yolu Haberi

Tokatta TOKİ yolu

Başkan Eroğlu, TOKİ yol çalışmasını iki bölüme ayırdıklarını ifade ederek, “Birinci etap, yaklaşık 1 kilometreye yakın bir mesafede asfalt çalışmalarımızı tamamlamıştık. İkinci kısım ise rampadan binalara doğru olan kısım ve burada da genişletme çalışmaları ile virajları rahatlattık. Bugün itibariyle asfalt altı mekanik malzeme seriminden sonra sıcak asfalt çalışması yapıldı” dedi.

TOKİ’yi ana yola bağlayan bölümde bulunan sulama kanalının üzerinin kapatılarak yolda düzenleme çalışmalarının devam edeceği...