04 / 05 / 2024

TOKİ 2014 konutları

TOKİ 2014 konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) kurulduğu günden bu yana başkent Ankara'da faaliyetlerini yürütüyordu. Ancak son yıllarda İstanbul'a taşınıp taşınmaması konusunda da tartışmalar başlamıştı...

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 3 günde 25 binden fazla talep!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "67 ilimizde inşa edeceğimiz 50 bin sosyal konut uygulamasının talep toplama işlemlerine başladık. 3 gün içinde TOKİ sosyal konutlarına gelen talep sayısı 25 bini aştı" dedi...

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ'nin alt gelir grubu evleri kiraya verilebilir mi?

Dar gelirlinin umudu olan TOKİ bugüne kadar 837 bin 572 adet konut üretti. TOKİ sattığı konutların üçüncü bir kişiye satılmasına belli bir süre izin vermiyor. Peki TOKİ'nin alt gelir projelerinden satın alınan konut kiraya verilebilir mi?

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplam 596 konutun yer aldığı Gaziantep İslahiye TOKİ projesinde konutlar sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018..

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Orhaneli projesinde inşaat başladı!

Bursa’nın kırsal kesimi olarak bilinen Orhaneli ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için TOKİ düğmeye bastı. TOKİ Orhaneli Konutları'nda inşaat başladı.

TOKİ 2014 konutları Haberi

TOKİ 2014 konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) kurulduğu günden bu yana başkent Ankara'da faaliyetlerini yürütüyordu ancak son yıllarda İstanbul'a taşınıp taşınmaması konusunda da tartışmalar başlamıştı. Bu tartışmalar nihayet son buluyor çünkü TOKİ'nin merkezi Eylül-Ekim ayı gibi İstanbul'a taşınacak. 


Alaşehir'deki Finans Merkezi bünyesinde bir ofise taşınması gündeme gelen TOKİ'nin İstanbul'da faaliyederini sürdürecek olmasının kentsel dönüşümde her birimi ile bir fiil aktif rol almak üzere İstanbullu olacağı konusunda yorumlar yapılıyor. TOKİ'nin merkezinin İstanbul'a taşınmasının kime ne fayda sağlayacağını önümüzdeki dönemde izleyip göreceğiz... 


Türkiye'nin konut üretim açığını kapamak üzere kurulan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde ürettiği sosyal konut ve lüks konut projeleri ile planlı yapılaşma konusunda öncü rol üsdeniyor. 

TOKİ'nin planlı kentleşme ve konut üretimi seferberliği kapsamında son 10 yılda, Türkiye TOKİ genelinde 2 bin...