03 / 05 / 2024

toki 2015 zam oranları

toki 2015 zam oranları

TOKİ'de Temmuz'a kadar zam yok. Başbakanlık Toplu Konul İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutlar ile işyerlerinin taksit ve borç bakiyelerine ocak haziran 2015 döneminde artış yapmadı.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ 2015 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2015 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Temmuz, en çok başvuru aldığı ay ise Nisan ayı oldu.

Kira zam oranları Aralık 2015!

Taşınmaz mal kiralamalarında sözleşmenin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Bu zam enflasyon oranlarına göre hesaplanıyor. İşte kira zam oranları Aralık 2015...

2015 Ekim kira zam oranları!

Gayrimenkul kiralamalarında tarafların yenilenen kira dönemlerinde kira bedeline enflasyon oranlarına göre zam yapılıyor. Peki, 2015 Ekim kira zam oranları nelerdir? 2015 Ekim kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zam oranı Ekim 2015!

Borçlar Kanunu'na göre,kira bedeline yapılacak zam üretici fiyat endeksi oranlarından yüksek olamıyor. İşte, Kira zam oranı Ekim 2015!

Kira zam oranları Ekim 2015!

Kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde yeni kira döneminde uygulanacak kira bedeli, enflasyon oranlarına göre hesaplanarak bulunuyor. Peki, kira zam oranları Ekim 2015 açıklandı mı? Kira zam oranları Ekim 2015 ne kadar?

Kira zam oranı Ekim 2015 ne kadar oldu?

Kiraya sözleşmenin senelik olarak yenilenmesi halinde zam yapılıyor. Kira bedeline yapılacak zam üretici fiyat endeksi oranlarından yüksek olamıyor. Peki, kira zam oranı Ekim 2015 ne kadar oldu?

Kiracı zam oranları Eylül 2015!

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malını kiraya veren mal sahipleri, sözleşmenin uzaması halinde yeni kira döneminde uygulanmak üzere kiracıya zam yapabiliyor. İşte kiracı zam oranları Eylül 2015 hesaplamaları..

Kira zam oranları Eylül 2015!

Evini veya işyerini kiraya veren mal sahipleri, kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapabiliyor. Ancak zam hesaplaması, kanunda belirtilen oranlar dahilinde oluyor. İşte kira zam oranları Eylül 2015..

2015 yılı Eylül ayında kiraya ne kadar zam yapılacak?

Taşınmaz mal kiralamalarında, kira süresinin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Kira artış hesaplamalarında ÜFE kullanılıyor. Peki, 2015 yılı Eylül ayında kiraya ne kadar zam yapılacak?

2015 Ağustos ayı kira zam oranları!

Kira hukuku, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Kanunen yenilenen kira sözleşmelerinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılabiliyor. İşte 2015 Ağustos ayı kira zam oranları..

TOKİ zam oranları 2015!

TOKİ'den ev sahibi olan kimseler ilk taksitini sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ayda ödüyor. Taksit zamları ise ait olunan gelir grubuna göre hesaplanıyor. İşte TOKİ zam oranları 2015..

toki 2015 zam oranları Haberi

toki 2015 zam oranları


Başbakanlık Toplu Konul İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutlar ile işyerlerinin taksit ve borç bakiyelerine ocak haziran 2015 döneminde artış yapmadı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, taksit ve borç bakiyelerinde Temmuz 2015 tarihine kadar aıtış gerçekleştirilmeyeceğini açıkladı. 

TOKİ tarafından satışa sunulan projelerin taksit ve borç bakiyelerinin belirlenmesinde bir önceki altı aylık memur maaş artış oranı ile Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) arasından seçilen en düşük oran kullanılıyor. TOKİ tarafından açılan konut kredileri kullanım ve geri ödemelerinde artış oranı ise yüzde "0" olarak...