30 / 04 / 2024

toki 2016 çorum başvuruları

toki 2016 çorum başvuruları

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bayat’a yapılması planlanan TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde talep toplanacağını bildirdi.

TOKİ'den Çorum'a 221 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projelerinin ihalesi bugün yapılacak. Projelerde toplam 221 konut yer alacak.

TOKİ'den Çorum Alaca'ya 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Alaca projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Alaca 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Çorum'a 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Oğuzlar'a 106 yeni konut müjdesi!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Çorum Dodurga'ya 158 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga 158 konut projesinin ihalesini 26 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çorum'a 218 konut ve 1 ticaret merkezi!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Osmancık'a 218 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum'da 218 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga'da 158 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

TOKİ'den Çorum'a 79 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Çorum'da 4 kampanya!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum'da 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ bu kapsamda Çorum'da 1.150 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çorum Alaca'ya yeni hükümet konağı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Alaca Hükümet projesi için düğmeye bastı.

toki 2016 çorum başvuruları Haberi

toki 2016 çorum başvuruları

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bayat’a yapılması planlanan TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde talep toplanacağını bildirdi. Uslu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve beraberindeki heyet ile Bayat TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uslu, “İhtiyacı olan ilçelerimizde konut projelerimize devam ediyoruz. Bilindiği üzere, TOKİ’nin ülke genelinde başlattığı konut seferberliği kapsamında, özellikle yoksul, dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik uygulamaların ülke geneline dengeli bir şekilde dağıtılması amacıyla, talep örgütlenmesi modeliyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Bayat ilçemizin konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Belediyemizce yapılan çalışma ile 100 Konut (2+1 (46...